Persoonlijke Wandelcoaching

Sta je voor een lastige keuze?
Zit je niet lekker in je vel?
Behoefte aan helderheid?
Heb je het gevoel vast te zitten?

Herken je jezelf in één van deze vragen. We lopen allemaal – vroeg of laat – wel eens vast in ons leven. En dan is het fijn dat er even een professional met je meeloopt. Zodat er weer rust komt in je leven. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

Ik loop graag met je mee om je proces te spiegelen en helderheid te schenken. Dat kan in één of meerdere wandelcoachsessies. Bewustwording is namelijk een proces wat zich voor een groot gedeelte op natuurlijke wijze ontwikkelt zodra jij bereid bent om je innerlijke proces aan te gaan. Datgene wat aan de oppervlakte wil komen, wordt zichtbaar tijdens een sessie - dat blijkt elke keer opnieuw.

HOE je dat kan doen, daar help ik je bij.
Daarin werk ik vanuit het nu, wat zich in deze fase van je thema en je vraag aandient. Je kan er volledig op vertrouwen dat datgene wat zich laat zien en voelen tijdens de coachsessie precies datgene is wat jij nodig hebt om je volgende stap te kunnen zetten.  Inzichten die je tijdens de wandelcoachsessie opdoet, veranker je meteen in je systeem door deze ervaring in de natuur. Zodat je echt vele stappen verder bent na deze sessie!

De Natuur als Spiegel

Het coachen in de natuur schenkt een enorme meerwaarde. Door in de natuur te zijn, kom je makkelijker bij je eigen innerlijke natuur. De omgeving werkt rustgevend waardoor je beter in staat bent te luisteren naar je innerlijke stem.

Als je wandelt, ben je in beweging waardoor je processen ook makkelijk in beweging komen. Je kan nieuwe wegen inslaan, verrast worden door andere vergezichten of door een omgevallen boom bijvoorbeeld letterlijk een barrière moeten nemen.

We nemen ook tijd om regelmatig stil te staan. Om de symbolieken in de natuur te zien en te voelen. Vanuit je thema en je coachvraag geef ik je ook een opdracht. Het beeld van je gekozen metafoor geeft altijd krachtige doorbraken in bewustzijnsprocessen. Dat is echt geweldig!

Dat gevoel laat zich niet in woorden vangen, dat moet je echt ervaren. Juist die ervaring brengt jou vele stappen verder.

We leven in turbulente tijden. Gun jezelf af een toe een ervaren levenscoach die je lichtkracht ziet en die altijd tot de kern van je vraag of thema komt. Het resultaat van 1 wandelcoachsessie is dat je inzichten krijgt, een sprong in je bewust-zijn maakt en met concrete handvatten verder kan.

We wandelen in het prachtige natuurgebied De Loonse en Drunense duinen.
Vertrekpunt : De Rustende Jager, Oude Bossche Baan 11 te Biezenmortel