Persoonlijke Natuurcoaching

Sta je voor een lastige keuze?
Zit je niet lekker in je vel?
Behoefte aan helderheid?
Heb je het gevoel vast te zitten?

Herken je jezelf in één van deze vragen. We lopen allemaal - van laat - wel eens enorm in ons leven. En dan is het fijn dat een professional met je meeloopt. Zodat er weer rust komt in je leven. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

Ik loop graag met je mee om je proces te spiegelen en helderheid te schenken. Dat kan in één van meerdere natuurcoachsessies. Bewustwording is wat een proces wat zich voor een groot deel op een lichaamstoestand ontwikkelt. Datgene wat aan de oppervlakte komt, wordt zichtbaar tijdens een sessie - dateert elke keer opnieuw.

HOE je dat kan doen, daar help ik je bij.
Daarin werk ik vanuit het nu, wat zich in deze fase van je thema en je vraag. Je kan er volledig op vertrouwen dat datgene wat zijn laat zien en voelen tijdens de coachsessie precies datgene is wat je nodig hebt om je volgende stap te kunnen zetten zetten zetten. Inzichten die je tijdens de wandelcoachsessie opdoet, veranker je in je systeem deze ervaring in de natuur. Zodat je echt veel stappen verder gebogen gebogen na deze sessie!

De Natuur als Spiegel

Het coachen in de natuur schenkt een enorme meerwaarde. Door in de natuur te zijn, kom je makkelijker bij je eigen innerlijke natuur. De omgeving werkt rustgevend waardoor je beter in staat bent te luisteren naar je innerlijke stem.

Als je wandelt, ben je in beweging waardoor je processen ook makkelijk in beweging komen. Je kan nieuwe wegen inslaan, verrast worden door andere vergezichten of door een omgevallen boom bijvoorbeeld letterlijk een barrière moeten nemen.

We nemen ook tijd om regelmatig stil te staan. Om de symbolieken in de natuur te zien en te voelen. Vanuit je thema en je coachvraag geef ik je ook een opdracht. Het beeld van je gekozen metafoor geeft altijd krachtige doorbraken in bewustzijnsprocessen. Dat is echt geweldig!

Dat wil laat laat zich zich niet in woorden vangen, dat moet je echt ervaren. Juist die experience laat jou veel stappen verder.

We leven in turbulente tijden. Gun jezelf een uitdagende levenscoach die je lichtkracht ziet en die altijd tot de kern van je komt komt van thema komt. Het resultaat van 1 wandelcoachsessie is dat je begrijen krijgen, een sprong in je bewust-zijn maakt en met concrete handvatten verder kan.

We wandelen in het prachtige natuurgebied De Loonse en Drunense duinen.
Vertrekpunt: De Rustende Jager, Oude Bossche Baan 11 te Biezenmortel