Kleur Profiel

Een Kleur Profiel is een krachtig diagnostisch middel om helderheid te krijgen. Bij het maken van je Kleur Profiel kies je zelf je kleuren met behulp van kleurkaartjes en koppelen we kleur aan je thema of je coachvraag.

Ben je bijvoorbeeld single en begrijp je niet waarom je geen geschikte partner aantrekt? Een Kleur Profiel laat zien waar je blokkades zitten en wat je nodig hebt om ze los te laten!

Of wellicht loop je rond met vragen over je werk. Wat past bij je? Waar verlang je werkelijk naar? Je kleurkeuzes laten zien wat je verlangens zijn!

Misschien heb je inzicht nodig omtrent je relatie en heb je behoefte aan duidelijkheid. Wat speelt er waarom dit thema zich steeds opnieuw aandient? Een Kleur Profiel geeft je de inzichten die je nodig hebt! 

Hoe werkt het?

Ik werk met kleurkaartjes. Aan de hand van je thema of je coachvraag, geef je zelf kleur aan je Kleur Profiel. Kleuren communiceren rechtstreeks met de diepere lagen in onszelf. Het is heel eenvoudig. Ik leid je door het Kleurprofiel heen door je gerichte vragen te stellen. Jij vertelt en kiest daarna een kleur die dat gevoel, die ervaring weergeeft. Zo simpel is het en het is steeds opnieuw verrassend hoeveel informatie je kleurkeuzes je vertellen. 

Het maken van je Kleur Profiel duurt ongeveer 2,5 uur.
Daarna ga ik aan de slag met het duiden van je Kleur Profiel.
Tijdens de vervolgafspraak deel ik de duiding van je Kleur Profiel met je. Deze sessie vindt plaats in de Natuur waardoor we meteen aan de slag gaan met datgene wat zichtbaar geworden is.

Je Kleur Profiel laat namelijk zien :

  • Waar sta ik nu?
  • Waar verlang ik naar?
  • Welke blokkade zit er nog of wat zit me in de weg om dit verlangen te kunnen leven? Hier gaan we meteen mee aan de slag.

Resultaat :

  • Je krijgt inzicht in waar je nu staat.
  • Je krijgt inzicht in je werkelijke verlangens.
  • Je krijgt de tools aangereikt om blokkades op te ruimen, om datgene los te laten wat niet langer functioneel is voor je.
  • Je ontvangt Kleuradviezen

Aarzel niet langer en gun jezelf de helderheid waar je naar verlangt. 

Je bent van harte welkom voor het maken van je Kleur Profiel.

Agenda Kleur Profiel: op afspraak
Locatie : Cromvoirt, individuele sessie duurt 2 @ 3 uur.

Bespreking Kleur Profiel inclusief wandelcoachsessie.
Locatie : Loonse & Drunense duinen, individuele wandelcoachsessie duurt 2 @ 3 uur.

Investering: € 279,- als totaalpakket.

Aanmelden: info@kleurinzicht.nl of bel 0630414147