True Colors

Je Kleuroscoop maakt je bewust van je geboortekleuren….je innerlijke kleuren….je True Colors.

Je Kleuroscoop maakt het samenspel van je geboortekleuren zichtbaar: je levenskleur, je persoonlijkheidskleur, je zielskleur, je geschenkkleur en je karmakleur(en).

Deze kleuren resoneren je hele leven in je. Dat maakt het uitermate interessant om ze te ontdekken. Want als jij je bewust bent van je innerlijke kleuren, kan je bewust je resonantie verhogen. Dat is supersimpel want Kleur resoneert van nature onmiddellijk met ons gevoel.

Wat krijg je als je online je Kleuroscoop wil laten maken?

Na je aanmelding ontvang je van mij een bevestiging met de vervolgstappen en we plannen een online consult afspraak.

Ik ga met je Kleuroscoop aan de slag: je ontvangt van mij een bestand met daarop een overzicht van je geboortekleuren met uitleg en betekenis van je kleuren.

Een online kleuroscoop consult waarin we je zielsverlangens, je talenten en je valkuilen bespreken. Van daaruit bespreken we het energiepatroon van je kleuroscoop samen met de crux van je kleuroscoop en je groeipotentieel…. De plek waar transformatie plaatsvindt.
Het consult duurt ongeveer 1 uur.

Investering: € 149,-

Het is ook mogelijk om een individueel kleuroscoop consult in Cromvoirt aan te vragen. Tijdens het consult bespreken we je kleuroscoop en de crux van je kleuroscoop. Nadien ontvang je een verslag van het consult samen met de betekenis van je kleuroscoopkleuren. 
Je investering voor een kleuroscoopconsult is € 175,-

Aanvragen via info@kleurinzicht.nl of stuur een pb via facebook.