True Colors Experience

True Colors Experience: puur ervaren, ontdekken en je leren verbinden met je geboortekleuren.

Wat zijn jouw geboortekleuren? Ieder mens heeft een uniek kleurenpalet. Elke kleur geeft je inzicht en het geheel laat een bepaald energiepatroon zien. Wat is je grootste kracht, waar zit je grootste groeipotentieel! Heb je inzicht in je talenten? Ontdek ze in je kleuroscoop: de spiegel van je True Colors! Kleur is een geweldig middel om in te zetten bij je persoonlijke ontwikkeling. Lief mens, heb het leven lief. En wees niet bang om het leven te leiden wat echt bij je past en te kunnen zijn wie je echt bent. Omarm je innerlijke kleuren, ontdek ze, het helpt je echt om jeZelf te omarmen. Vanuit de verbinding die je met jezelf hebt, ontstaat alles wat jij in je leven aantrekt.

Wil jij je ook eens compleet laten verrassen door de diepgang die in deze oeroude wijsheid verscholen zit?

Je bent van harte welkom voor een True Colors Experience! Er staan er nog maar een paar gepland voor mijn overwinterperiode @ Portugal. Eerstvolgende kleuroscoop workshop/True Colors Experience waar nog ruimte is : donderdag 3 januari 2019.

Tip : een bijzonder origineel en hartverwarmend cadeau

Ben jij benieuwd naar je geboortekleuren?

Je Kleuroscoop laat zien wat jouw geboortekleuren zijn :  je levenskleur, je zielskleur, je persoonlijkheidskleur, je karmakleur en je geschenkkleur. Deze kleuren resoneren je hele leven in je. Dat maakt het uitermate interessant om ze te ontdekken. In die zin is het ook echt een éénmalige investering om jouw unieke kleuroscoop te ontdekken. Vanuit het energiepatroon van je kleuroscoop, adviseer ik je als ervaren kleurcoach ook met je persoonlijke Krachtkleur. Daar waar jouw grootste groeipotentieel zit!

Ook alleen al het ‘weten’ van je geboortekleuren, het bewust worden van de kleuren die jij met je geboorte hebt meegekregen, draagt bij aan je eigen ontwikkelings- en bewustzijnsproces. Op het moment dat jij je gaat verbinden met je kleuren, verbind je je met de kwaliteiten die aan deze kleuren verbonden zijn. Hoe gaaf is dat!

De methode is gebaseerd op de kennis van de kabbala. Deze mystieke leer gaat uit van de overeenkomst tussen de trilling van kleur, klank, letters en cijfers en de kennis die daarin besloten ligt. Uit de trillingsfrequenties die je geboortedatum en je (volledige) geboortenamen met zich meedragen, wordt de kleuroscoop berekend.

Voel je welkom en gun jezelf een True Colors Experience. Je ontdekt je unieke kleurenpalet en gaat aan de slag met jouw kleuren. Je maakt je persoonlijke kleuroscoop schilderij. Wat zou jouw zielskleur zijn en herken je de kleur?  En wat betekent het als je bijvoorbeeld Helderblauw als levenskleur hebt. "Waarom word ik zo blij van Oranje en heb ik niks met Geel....?" Wat is je lievelingskleur? Spannend of je deze ook terugziet in je kleuroscoop. Wat is je persoonlijke Krachtkleur? Ontdek het bij Kleur InZicht. Je bent van harte welkom! 

Voor Wie:

  • Als je nieuwsgierig bent naar jouw unieke kleurenpalet
  • Een verlangen voelt naar je zielskleur
  • Eens wil proeven aan deze oeroude wijsheid in een eigentijdse jas
  • Jezelf wil verrassen en verwonderen over de inzichten die je tijdens deze kennismaking opdoet met een hoog 'waauw' gehalte
  • Voor degenen die ervan houden om - na deze experience - zelf verder te ontdekken wat de kleuren met je doen, de solo ontdekkers
  • Als je ervan houdt om van een relatief kleine investering levenslang plezier te hebben (je geboortekleuren veranderen niet meer; je bent er immers mee geboren)

Resultaat:

  • Je bent je voor de rest van je leven 'bewust' van jouw innerlijke kleuren.
  • Je ontdekt in welke mate je jouw kleuren 'herkent' en wat dat betekent.
  • Je leert hoe je jezelf kan verbinden met je inner colors
  • Je ontvangt inzichten. En inzicht is altijd de eerste stap voor bewustzijnsgroei. Op het moment dat er inzicht is, word je jezelf bewust en dat schenkt je keuzemogelijkheden.

Agenda Kleuroscoop/True Colors Experience :

Maandag 10 december (vol)
Donderdag 3 januari 2019 

Vrijdag 4 januari 2019 (vol)

Locatie: Atelier in Oisterwijk. Tijd van 13.00 u tot 17.45 u in een kleine persoonlijke setting zodat je alle ruimte voelt voor alle inzichten en je eigen proces (max 4 deelneemsters)
Investering: € 90,- inclusief koffie/thee/water, wat lekkers, alle materialen, je eigen kleuroscoop schilderij en een rugzak vol inzichten & inspiratie. 
Slechts 4 deelneemsters per middag, wacht dus niet met inschrijven als je erbij wilt zijn.