True Colors Experience

True Colours Experience: puur ervaren, ontdekken en je leren verbinden met je geboortekleuren.

Wat zijn jouw geboortekleuren? Elk mens heeft een uniek pallet. Elke kleur geeft je inzicht en al je kleuren samen vormen een uniek energiepatroon. Wat is je grootste kracht, waar zit je grootste groeipotentieel! Heb je inzicht in je talenten? Ontdek ze in je kleuroscoop: de spiegel van je True Colors! Kleur is een geweldig middel om je te groeien. Lief mens, heb het leven lief. En wees niet bang om te doen waarvoor je bent geboren. Omarm je innerlijke kleuren, ontdek ze, het helpt je echt om jeZelf te omarmen. Uit de verbinding die je met jezelf hebt, ontstaat alles wat jij in je leven aantrekt. 

Wil jij jouw persoonlijke kleuroscoopkleuren - jouw True Colors - ontdekken? 

*  Voorlopig zijn alle True Colors Experience middagen opgeschort vanwege de huidige situatie. * 

Een hartverwarmend cadeau aan jezelf

Ben jij benieuwd naar je geboortekleuren?

Je Kleuroscoop laat je zien wat je geboortekleuren zijn: je levenskleur, je zielskleur, je persoonlijkheidskleur, je karmakleur en je geschenkkleur. Deze kleuren resoneren je hele leven in je. Dat maakt het uitermate interessant om ze te ontdekken. In die zin is het ook éénmalige investering om je kleuroscoop te komen ontdekken. Vanuit het energiepatroon van je kleuroscoop, adviseer ik je als ervaren kleurcoach ook met je eigen kracht Krachtkleur. Daar waar jouw grootste groeipotentieel zit!

Ook alleen al het 'weten' van je geboortekleuren, het bewust worden van de kleuren die jij met je geboorte hebt meegekregen, draagt ​​bij aan je bewustzijnsontwikkeling. Op het moment dat jij je gaat verbinden met je kleuren, verbind je je met de kwaliteiten die aan deze kleuren verbonden zijn. Hoe gaaf is dat!

De methode is gebaseerd op de kennis van de kabbala. Deze mystieke leer gaat uit van de overeenkomst tussen de trilling van kleur, klank, letters en cijfers en de kennis die hierin besloten ligt. Uit de trillingsfrequenties die je geboortedatum en je (volledige) geboortenamen met zich meedragen, wordt de kleuroscoop berekend.

Voel je welkom en gun jezelf een True Colors Experience. Je ontdekt je unieke kleurenpalet en gaat aan de slag met je kleuren. Je maakt je eigen kleuroscoop schilderij. Wat zou jouw zielskleur zijn en herken je de kleur? En wat betekent het als je helder blauw als levenskleur hebt. "Waarom word ik zo blij van Oranje en heb ik niks met Geel ....?" Wat is je lievelingskleur? Spannend als je dit ook terugziet in je kleuroscoop. Wat is je persoonlijke Krachtkleur? Ontdek het bij Kleur InZicht. Je bent van harte welkom! 

Voor Wie:

  • Als je nieuwsgierig bent naar jouw unieke kleurenpalet
  • Benieuwd bent naar je zielskleur
  • Eens wil proeven aan deze oeroude wijsheid in een eigentijdse jas
  • Iedereen die zich graag wil laten verrassen en verwonderen over de inzichten die in je kleuroscoop verscholen zitten!
  • Interesse heeft in bewustzijnsontwikkeling
  • Eigenlijk iedereen die van kleur houdt :-)

Resultaat:

  • Je bent je voor de rest van je leven 'bewust' van jouw innerlijke kleuren.
  • Je ontdekt in welk mate je eigen kleuren herkent en wat dat betekent.
  • Je leert hoe je jezelf kan verbinden met je innerlijke kleuren
  • Je ontvangt inzichten. En inzicht is altijd de eerste stap voor bewustzijnsgroei. Dat schenkt je namelijk keuzemogelijkheden.

Agenda Kleuroscoop / True Colors Experience 2020 :

 Voorlopig zijn alle True Colors Experience middagen opgeschort vanwege de huidige situatie.

Liever een eigen groepje samenstellen? Dat kan! Mail of bel me met enkele voorsteldata en we plannen in overleg een middag.

Locatie: Atelier in Oisterwijk of 't Atelierhuis te Biezenmortel. Tijd van 13.00 u tot 17.45 u in een persoonlijke setting.
Investering: € 90, - inclusief koffie / thee / water, wat lekkers, alle materialen, je eigen kleuroscoop schilderij en een rugzak vol inzichten & inspiratie. 

Maximaal 4 deelneemsters per middag, dus wacht niet te lang als je erbij wilt zijn!
Aanmelden via 0630414147 of onderstaand formulier.