True Colors Intensive

Een 7 daagse training in Portugal.

Vanaf 2019 wil ik de True Colors Experience ook als intensive aan gaan bieden op een prachtige plek in het zuidwesten van Portugal, de zonnige Algarve. Op een plek, vlakbij Lagos, waar je kleur, rust en stilte kan ervaren. Waar de natuur nog ongerept is. Waar het puur genieten is. In een omgeving met prachtige natuur, vlakbij zee met haar prachtige stranden en rotsformaties en waar het licht en de kleuren intens zijn. Bovendien heerst er een fijn zonnig klimaat in de Algarve waardoor we ook in de maanden februari, maart en april regelmatig lekker buiten kunnen werken. Wil jij je ook laven aan de intensieve kleuren die in de natuur van de Algarve aanwezig zijn. Een prachtige bedding om je te verbinden met je eigen unieke innerlijke kleuren! 

Voor wie:

  • Degene die in in een bed van rust, prachtige natuur en in een heerlijk klimaat intensief met hun True Colors aan de slag willen gaan
  • Degene die zich echt een week lang onder wil dompelen in haar eigen kleurenpalet
  • Die zich klaar voelt om een life changing experience aan te gaan
  • Die de kracht van vakantie en bewustzijnsontwikkeling als verbinding willen ervaren
  • Als herboren thuis willen komen in zichzelf

 

Praktische info volgt later. Mocht je eventueel interesse hebben in deze True Colors Intensive in de Algarve, laat het me weten!

Stuur me even een mailtje : info@kleurinzicht.nl

Dit is uiteraard nog geheel vrijblijvend maar zo zorg je ervoor dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen en de planning en help je me om zicht te krijgen op de mate van belangstelling. Alvast mijn dank hiervoor.