Coachen aan zee

 Ben je écht toe aan een doorbraak?

Gun jezelf dan deze vakantie & coachingsweek!

 

Als jij in een situatie zit waarin je gewoon écht toe bent aan een doorbraak.....zoals :

 • je voelt je vastzitten / dreigt vast te lopen
 • je voelt je burn-out, bijna of volledig
 • je verlangt naar een partner en dat lukt niet
 • je blijft steeds maar weer tegen 'dezelfde thema's' aan lopen in je leven

Dan is een "Vakantie & Coaching" traject een prachtige kans om je doorbraak te creëren. *Nu al te boeken voor Portugal (feb/mrt 2020)

Herken je jezelf in één van deze situaties? We ervaren bijna allemaal wel eens een enorme struggle in ons leven. En dan is het fijn dat een professional met je meeloopt. Zodat er weer rust komt in je leven. Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. Ik loop graag met je mee om je proces te spiegelen en helderheid te schenken. Zodat je weer vanuit ontspannenheid kunt gaan creëren en je verlangens manifest worden.

HOE je dat kan doen, daar help ik je bij.
Daarin werk ik vanuit het nu, wat zich in deze fase van je thema aandient. Je kan er volledig op vertrouwen dat datgene wat zich laat zien en voelen tijdens de coachsessie precies datgene is wat je nodig hebt om je volgende stap te kunnen zetten. Inzichten die je tijdens een natuurcoachsessie opdoet, veranker je in je systeem door deze ervaring in de natuur.  

Daarnaast werk ik altijd vanuit heelheid. Er hoeft niets gefixed te worden. Je kleuroscoop is de basis van waaruit ik werk waardoor je jezelf leert verbinden met de diepere lagen in je zelf. Daardoor creëer je een leven wat afgestemd is op jouw natuurlijke zelf. En dat schenkt ontspanning en is heel vreugdevol. 

We leven in turbulente tijden. Gun jezelf - zeker in je huidige situatie - een ervaren levenscoach die je lichtkracht ziet en die snel tot de kern van je vraag komt. Samen gaan we in dat veld van mogelijkheden staan. Het enige wat je hoeft te doen, is JA zeggen tegen jezelf. Laat jezelf verrassen door het resultaat van deze investering in jezelf.

De Natuur als Spiegel

Het coachen in de natuur schenkt een enorme meerwaarde. Door in de natuur te zijn, kom je makkelijker bij je eigen innerlijke natuur. De omgeving werkt rustgevend waardoor je beter in staat bent te luisteren naar je innerlijke stem. Daarbij zien we in de natuur een schat van metaforen je een glasheldere spiegels schenken. Wonderlijk hoe dat iedere keer weer werkt.

EN OOK NOG VAKANTIE

Deze intensieve coachweek met 1 op 1 begeleiding wordt krachtig ondersteund door het te koppelen aan een vakantieweek. Dat zorgt voor een ontspannen bedding waardoor er een stroomversnelling ontstaat in datgene waar je al zolang in rondjes aan het draaien was. 

De focus is helder deze week en de stip op de horizon wordt gezet zodat het glashelder wordt waar jij je naartoe wil bewegen. Dat geeft vanuit deze ontspannen modus een geweldig resultaat. Iedere keer weer.

De omgeving van Lagos in de Algarve is prachtig om te coachen. Bovenaan de kliffen van de oceaan tot inzichten komen, hoe fijn wil je het hebben:). De temperatuur in de Algarve in de maanden februari en maart is al zeer aangenaam met lekker veel zon. We coachen op het strand omgeven door de mooie rotsen die de Algarve zo typeren. Alle ingrediënten zijn hier aanwezig om tot jouw doorbraak te komen! Daar kun je rustig op vertrouwen.

Waar?

 • Algarve Portugal, in de buurt van Lagos
 • Cadzand, Zeeland gedurende de zomermaanden

Wanneer?

 • Gedurende de maanden februari 2020 en maart 2020 kan je een 'vakantie & coachingsweek' voor Portugal reserveren.
 • Gedurende de maanden juli 2020 en augustus 2020 kan je een 'vakantie & coachingsweek' voor Zeeland reserveren.


Investering:

 • Je investering voor de coaching met exclusieve 1 op 1 begeleiding is € 1799,-.
 • Je verblijf dien je zelf te regelen en in Portugal heb ik natuurlijk een aantal goede verblijf-tips voor je.
  Vluchten van Transavia zijn zeer voordelig tijdens deze maanden.

Het is ook mogelijk om deze 'vakantie & coachingsweek' met een vriendin/zus/partner samen te doen. Dan maak ik een aanbieding op maat voor jullie. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden: 0630414147

Er zijn in totaal 3 weken beschikbaar voor de 'vakantie & coaching' in Portugal. Data plannen we in overleg. Momenteel nog 2 weken beschikbaar. 

Graag even verkennen of deze "vakantie & coachingsweek" geschikt is voor jou? 
Een gratis kennismakingswandeling of facetime afspraak maken kan geheel vrijblijvend: info@kleurinzicht.nl