Burn-out

Iedereen weet wel dat het ervaren van stress geen fijne invloed heeft op je welzijn. Maar hoe hanteer je dat dan als je een leven hebt waarin je veel druk ervaart op je werk of in de combinatie met je gezin en werk. Op het moment dat jij het gevoel hebt dat je richting burn-out aan het gaan bent, is het écht tijd om de innerlijke reis vanuit je hoofd naar je hart te gaan maken. Dat is de duurzame weg naar een ontspannen leven.

Voor die innerlijke reis ben je van harte welkom bij Kleur InZicht. Ik begeleid je met heel veel ervaring en alle liefde op deze reis. Ook al voel je urgentie van de burn-out nog niet maar ervaar je al wel best veel stress in je dagelijks leven, is het heel zinvol om deze reis te komen maken. Het is namelijk helemaal niet nodig om stress te ervaren in je dagelijks leven. Je kan hier heel andere keuzes in (leren) maken. Daarin ben ik graag je gouden gids.

De basis van waaruit ik werk is je geboortekleuroscoop! Jouw persoonlijke kleuroscoop geeft op diep niveau inzichten in je persoonlijkheid, je essentie, je wijze van kijken & handelen, je valkuilen....je groeipotentieel. 

Intake:

Na je aanmelding, nodig ik je uit voor een creatieve sessie die we eventueel combineren met een natuurcoachwandeling. Tijdens deze intake onderzoeken we samen waar je nu staat en waar je diepste verlangens liggen. Na deze intake ontvang je van mij een heldere analyse van je huidige situatie, wat je nodig hebt en welk afgestemd pad hierin het best kloppend voor je is. Dit afgestemde pad wordt niet zichtbaar vanuit 'theoretische kaders' maar zullen "voelbaar passend" voor je zijn. Dat is namelijk wat jouw innerlijke kleuren - je True Colors - meteen laten voelen. Je kan ontspannen thuiskomen in jezelf. Van overleven naar een fijn ontspannen leven.
Verder mag jij na de intake natuurlijk ook nog geheel vrij kiezen voor een andere behandelaar mocht mijn wijze van coachen niet kloppend voelen. De inzichten vanuit je persoonlijke kleuroscoop zullen ook waardevol voor je zijn in elk volgend traject.

je Investering:

De intake ronden we binnen 1 dagdeel af.

Je investering hiervoor is € 279,-

Locatie: 

Het Atelierhuis te Biezenmortel

Aanmelden of online kennismaken: info@kleurinzicht.nl of bel 06-30414147