Kleuroscoop, je geboortekleuren

Wat zijn jouw geboortekleuren? Ieder mens heeft een uniek kleurenpalet. Elke kleur geeft je Inzicht en het geheel laat een bepaald energiepatroon zien. Wat is je grootste kracht….waar zit je grootste groeipotentieel! Heb je zicht op je talenten? Ontdek het in je Kleuroscoop. Kleur is een geweldig middel om in te zetten bij je persoonlijke ontwikkeling. Ik werk met  de psychologische en energetische werking van Kleur.

Je bent van harte welkom voor een Kleuroscoop consult of doe mee met een Kleuroscoop workshop!

Tip : ook een erg leuk en origineel cadeau.

Ben jij benieuwd naar je geboortekleuren?

Je Kleuroscoop laat zien wat jouw geboortekleuren zijn :  je levenskleur, je zielskleur, je persoonlijkheidskleur, je karmakleur en je geschenkkleur. Deze kleuren resoneren je hele leven in je. Dat maakt het uitermate interessant om ze te ontdekken.

Ook alleen al het ‘weten’ van je geboortekleuren, het bewust worden van de kleuren die jij met je geboorte hebt meegekregen, draagt bij aan je eigen ontwikkelings- en bewustzijnsproces. Op het moment dat jij je gaat verbinden met je kleuren, verbind je je met de kwaliteiten die aan deze kleuren verbonden zijn. Hoe gaaf is dat!

De methode is gebaseerd op de kennis van de kabbala. Deze mystieke leer gaat uit van de overeenkomst tussen de trilling van kleur, klank, letters en cijfers en de kennis die daarin besloten ligt. Uit de trillingsfrequenties die je geboortedatum en je (volledige) geboortenamen met zich meedragen, wordt de kleuroscoop berekend.

Je bent welkom voor een Kleur consult waarin we je Kleuroscoop bespreken. Wat zou jouw zielskleur zijn en herken je de kleur?  En wat betekent het als je bijvoorbeeld Helderblauw als levenskleur hebt. Waarom word ik zo blij van Oranje en heb ik niks met Geel...?
Wat is je lievelingskleur? En wat zegt dat dan. Ontdek het bij Kleur InZicht.
Je bent van harte welkom!