je True Colors

Ben jij benieuwd naar je geboortekleuren?

Je Kleuroscoop laat je zien wat je geboortekleuren zijn: je levenskleur, je zielskleur, je persoonlijkheidskleur, je karmakleur en je geschenkkleur. Deze kleuren resoneren je hele leven in je. Dat maakt het uitermate interessant om ze te ontdekken. In die zin is het ook éénmalige investering om je kleuroscoop te komen ontdekken. Vanuit het energiepatroon van je kleuroscoop, adviseer ik je als ervaren kleurcoach ook met je eigen kracht Krachtkleur. Daar waar jouw grootste groeipotentieel zit!

Ook alleen al het 'weten' van je geboortekleuren, het bewust worden van de kleuren die jij met je geboorte hebt meegekregen, draagt ​​bij aan je bewustzijnsontwikkeling. Op het moment dat jij je gaat verbinden met je kleuren, verbind je je met de kwaliteiten die aan deze kleuren verbonden zijn. Hoe gaaf is dat!

Zodra jij je leert te verbinden met je innerlijke kleuren, activeer je tevens je lichtcodes, wat nodig is nu we universeel richting de 5e dimensie bewegen. En het gaat snel momenteel! 

De methode is gebaseerd op de kennis van de kabbala. Deze mystieke leer gaat uit van de overeenkomst tussen de trilling van kleur, klank, letters en cijfers en de kennis die hierin besloten ligt. Uit de trillingsfrequenties die je geboortedatum en je (volledige) geboortenamen met zich meedragen, wordt de kleuroscoop berekend.

Voel je welkom en gun jezelf een True Colors Experience. Je ontdekt je unieke kleurenpalet en gaat aan de slag met je kleuren. Je maakt je eigen kleuroscoop schilderij. Wat zou jouw zielskleur zijn en herken je de kleur? En wat betekent het als je helder blauw als levenskleur hebt. "Waarom word ik zo blij van Oranje en heb ik niks met Geel ....?" Wat is je lievelingskleur? Spannend als je dit ook terugziet in je kleuroscoop. Wat is je persoonlijke Krachtkleur? Ontdek het bij Kleur InZicht. Je bent van harte welkom! 

Voor Wie:

  • Als je nieuwsgierig bent naar jouw unieke kleurenpalet
  • Benieuwd bent naar je zielskleur
  • Eens wil proeven aan deze oeroude wijsheid in een eigentijdse jas
  • Iedereen die zich graag wil laten verrassen en verwonderen over de inzichten die in je kleuroscoop verscholen zitten!
  • Interesse heeft in bewustzijnsontwikkeling
  • Eigenlijk iedereen die van kleur houdt :-)

Resultaat:

  • Je bent je voor de rest van je leven 'bewust' van jouw innerlijke kleuren.
  • Je ontdekt in welk mate je eigen kleuren herkent en wat dat betekent.
  • Je leert hoe je jezelf kan verbinden met je innerlijke kleuren
  • Je ontvangt inzichten. En inzicht is altijd de eerste stap voor bewustzijnsgroei. Dat schenkt je namelijk keuzemogelijkheden.

Agenda Kleuroscoop / True Colors Experience 2022 :

 

Agenda 2022

Maandag 10 januari (= vol)
Woensdag 12 januari (= vol) 
Vrijdag 11 maart (= vol)
Maandag 28 maart (= vol)
Woensdag 25 mei (= vol)

Vrijdag 30 september (= vol)
Woensdag 26 oktober (= vol)
Zondag 11 december (vol)
Vrijdag 30 december (vol)

Agenda 2023

Vrijdag 13 januari (Vol)
Woensdag 5 april (nog 2 plaatsen vrij)
Vrijdag 19 mei

Liever een eigen groepje samenstellen? Dat kan! Mail of bel me met enkele voorsteldata en we plannen in overleg een middag. 
Plannen in het weekend is ook een mogelijkheid.

Locatie: Atelier in Oisterwijk of 't Atelierhuis te Biezenmortel. Tijd van 13.00 u tot 17.30 u in een persoonlijke setting.
Investering: € 149,- 

Inclusief koffie / thee / water, wat lekkers, alle materialen, je eigen kleuroscoop schilderij, persoonlijke coaching en een rugzak vol inzichten & inspiratie. 

Maximaal 3 deelneemsters per middag, dus wacht niet te lang als je erbij wilt zijn! 
Aanmelden via info@kleurinzicht.nl of bel 0630414147