Bedrijfskleuroscoop

Een bedrijfskleuroscoop is een samenspel van jouw bedrijfsnaam, de dienst die je levert, je missie/visie en je persoonlijke zielskleur.

  • Bedrijfsnaam
  • Je dienst
  • Je visie
  • Persoonlijke zielskleur

Samen schenkt dat een uniek kleurenpalet wat helemaal afgestemd is op de essentie van jouw praktijk of bedrijf. Waarschijnlijk werk jij met hart en ziel in je bedrijf, heb je een heleboel vakkennis in huis en een heldere missie of visie wat je met jouw dienst of product wil bijdragen aan de wereld. Een bedrijfskleuroscoop zorgt ervoor dat je jouw kleurgebruik daar geheel op kan afstemmen. Zodat het klopt. Met jou, je zielsmissie, met je dienst of je product en met de visie van je bedrijf. En dat voelen mensen.... dus ook jouw potentiële klanten.

Elk bedrijf, elke praktijk heeft haar eigenheid. Het is fijn als dat in de kleuren die daarin resoneren meegenomen wordt in de uitstraling van je bedrijf. Zodat je dat kan vertalen in je logo, je huisstijl, je social media, je drukwerk, aankleding/kunst op je kantoor. Zo binnen, zo buiten. Voel je de magie hierin?

Ben jij benieuwd naar het kleurenpalet van jouw praktijk / bedrijf?

In mijn training "Natuurlijk Ondernemen" is een bedrijfskleuroscoop vanzelfsprekend een onderdeel van de training. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om je bedrijfskleuroscoop ook los en online te bestellen.

Je ontvangt een mooi overzicht van je kleurenpalet zodat jij dit in kan zetten op de wijze zoals je dat zelf wenst.  

Hoe fijn en krachtig is het dat je de kleuren van je bedrijfskleuroscoop bewust in kan zetten in ál je communicatie naar buiten toe. Dat dit klopt tot op zielsniveau. Laat je verrassen door de kracht hiervan!

Resultaat:

  • Afgestemd kleurgebruik : logo, website, huisstijl, communicatie op social media
  • Je kan veel gerichter communiceren met je doelgroep
  • Je bent je voor altijd 'bewust' van de kleuren resonantie van je bedrijfsnaam en je missie
  • Je cliënten voelen dat "het klopt". Dat is wat zielskleuren doen.
  • Zodra het 'klopt', kan het ook fijner stromen.

Investering:

Je investering voor de bedrijfskleuroscoop all in : € 295,-

Daarvoor ontvang je jouw bedrijfskleuroscoop in een mooi overzicht van je bedrijfskleuren, inclusief de duiding van je kleuren, zodat het meteen inzetbaar is.

Aanvragen:

info@kleurinzicht.nl of bel/whatsapp 06-30414147.