Diepzielduiken 'In de Verf'

Heerlijke ontspannen dagen vol diepgang en vol in de verf. Tijdens deze dagen gaan we per thema diepzielduiken in de Verf. Als ik iets heb geleerd in de afgelopen 16 jaar in mijn ondernemerschap, is hoe essentieel het schilderen is tijdens het integratieproces.

Kan jij het ook voelen? Hoe groot je potentieel is als mens? We leven in deze bijzondere transitietijd waarin we samen de Nieuwe Aarde vorm gaan geven. Vanuit ieders eigen uniekheid. Alles is aan het veranderen in de wereld. Datgene waaraan we dachten houvast te hebben, blijkt niet langer te werken. Het nieuwe vormgeven kan moeiteloos ontstaan vanuit de nieuwe aarde frequentie. De thema's die ik voel in het diepzielduiken gaan over de verbinding en het belichamen van ons ware zelf op de nieuwe aarde. 

Om te verbinden en te belichamen zijn er weinig woorden nodig... het gebeurt in de ruimte die ontstaat vanuit de stilte in jezelf, je verbinding met de bron. Ik gids je deze dagen hierbij. Het liefdevolle veld waarin het mag gebeuren is aanwezig, de holding space, in de open verbinding met je hart, het levendige in jezelf en de ontroering van het thuiskomen in jezelf.

 

 • Schilderen met je Zielsgetal:  in je kleuroscoop heeft je zielskleur een getal als bedding en die draagt ook weer twee kleuren in  zich. Schilderen met de kleuren die aan jouw zielsgetal verbonden zijn, brengt een diep gevoel van herkenning in jezelf. De Magie van getallen komt vaak op vele manieren terug in ons leven. Bewustwording van je zielsgetal, wat je hele aardse leven in je resoneert, laat je diepzielduiken in jezelf. Ik heb het voor mezelf vorig jaar ontdekt tijdens de Vedanga's waarbij ik - toen nog onbewust - opeens met mijn zielsgetal aan het schilderen was en er een drieluik ontstond. Dat 'zag' ik pas achteraf maar magisch was het wel! Heb jij ook zin om de magie van je zielsgetal te ervaren en te ontdekken welke kleuren hierin resoneren? We duiken deze ééndaagse workshop vol in de verf met je zielsgetal. Laat je maar verrassen door de diepe verbinding die je hierin kan ervaren en de beelden die op je doek verschijnen. Ingeplande data:
 • Zaterdag 4 mei 2024 (vol)
 • Vrijdag 13 september 2024

 

 • Maria Magdalena: verbinden, helen en belichamen van het vrouwelijke in jezelf zodat je innerlijke Godin voelbaar én zichtbaar kan worden. Ook mannen zijn van harte welkom om zich te verbinden met de vrouwelijke energie in jezelf. Juist in deze tijd herinneren velen van ons zich Maria Magdalena, we kunnen haar energie ervaren in verschillende lagen van onszelf. Het is heerlijk om vanuit haar energie te schilderen. Maria Magdalena staat ook voor het multidimensionale in onszelf, ook dat kunnen we ervaren tijdens het schilderen vanuit deze verbinding en het leren belichamen ervan.Ingeplande data:
 • Dinsdag 9 mei 2024 (=vol)
 • Woensdag 11 september 2024 (=vol)

 

 • Nieuwe Aarde grid, tweedaage: verbinden en belichamen van de nieuwe aarde, geen luxe maar noodzaak in deze transitietijd, jouw plek innemen. Gun het jezelf om het te voelen: hoe groot jouw potentieel is!!
  Zodra we ons durven te verbinden met ons volle potentieel, ontmoeten we vaak vanzelf ook meteen hoe spannend dat is. Want als er nog beperkende gedachten en overtuigingen in ons leven, of angst voelen om op te staan, komen deze ook aan het licht zodra we ons verbinden met onze ware kracht. En dat is mooi want doordat het aan het licht komt en jij ermee kan zijn, kan het deze dagen ook transformeren waar nodig. Het gevoel van het leven van ons potentieel is oneindig groot. Het schenkt een visioen van de nieuwe aarde die we nog niet kennen maar die wel reëel is. Dat geboorteproces is gaande. Aan ieder van ons de uitnodiging en keuze om deel te nemen. We voelen dat de oude vormen geen bestaansrecht meer hebben en we helpen elkaar om onze weg te vinden in het nieuwe. En dit kan alleen vanuit de verankering in ons ware zelf. Het belichamen van de pure liefde die we zijn. Doe je mee?
  Ingeplande data:
 • Zondag/maandag 5 en 6 mei (vol)
 • Zaterdag/zondag 14 en 15 september

Locatie: het Atelierhuis te Biezenmortel, Gijzelsestraat 2.

We starten om 10 uur en het atelier is open tot 17 uur.

Investering = € 179,- voor de ééndaagse trainingsdag en € 295,- voor de tweedaagse.

Je brengt zelf je lunch mee en een overzichtje van de materialen zend ik je na aanmelding toe.

Aanmelden: info@kleurinzicht.nl of whatsapp/bel 0630414147