Ondernemen vanuit Overvloed

In deze training leer je te ondernemen vanuit jouw essentie. Voor mij voelt dat als 'Natuurlijk Ondernemen'. Dat doe ik zelf al jaren en ervaar daardoor veel ruimte en ontspanning wat me heel vaak het gevoel van moeiteloosheid schenkt omdat ik een natuurlijke stroming ervaar. Daarbij gun ik mezelf ook fijne periodes van rust zodat ik met een gerust hart enkele maanden aan zee of in Portugal kan verblijven. Ik houd ervan om gedurende een langere periode te ontspannen, te reflecteren en nieuwe zaadjes te laten ontstaan. Dat past bij mij.
Je kan namelijk ondernemen op een wijze die helemaal bij jou past. Spreekt dit jou ook aan?
Ik deel met alle liefde mijn ervaring en wijsheid met je.

Alle aangeleerde modellen/overtuigingen/business verkoopmodellen/sales  kunnen overboord. Al die modellen zijn ontstaan vanuit schaarste en dat is allemaal uit verbinding met de universele wetten van de schepping die voor ons allemaal ter beschikking staan.Gedurende 4 volle trainingsdagen gaan we aan de slag met de heerlijke energie om te ondernemen vanuit Overvloed. Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, een eigen atelier, een eigen praktijk of een stichting.... je kan deze op alle ondernemingsmodellen toepassen want het principe blijft hetzelfde. 

In deze training is je persoonlijke kleuroscoop de basis van waaruit we werken. Daarnaast ontdek je ook jouw bedrijfskleuroscoop en welke kleuren daarin resoneren. Die kan je bewust inzetten in al je communicatie naar buiten toe. Zodat het klopt. Met jou. En met je dienst of product. En dat voelen mensen..dus ook jouw potentiële cliënten!Trainingsdag 1 :Je bedrijfskleuroscoop in relatie tot je eigen kleuroscoop​​​​​Diep inzoomen op je essentieVerbinding tussen 'Soul & Business'Trainingsdag 2Relaties, verbinding met je cliënten, je potentieelInzicht krijgen in je eigen resonantieBeperkende overtuigingen kunnen overboordTrainingsdag 3Jouw signatuur in kaartHoe maak je jouw parels voelbaar/zichtbaarJouw unieke waardeTrainingsdag 4Samenspel, vanuit het nu naar je diepste verlangensNatuurwetten, de Seizoenen, het Ritme van de Maan, de QuantumwettenJouw kloppende GeheelVOOR WIE ?*Bezielde ondernemers*Zzp'er / ondernemer die moeiteloos ondernemen wil ontdekken*Zzp'er / ondernemer die meer stroming wil ervaren of naar een doorbraak verlangt *Mensen met een eigen praktijk/atelier die hun 'hobby inkomen' door willen laten groeien naar een fundamenteel inkomen*Voor iedereen die graag wil leren ondernemen vanuit Overvloed!Maximaal 3 deelnemers per training!  

Agenda 2024

Voorjaar 

Vrijdagen 5, 12, 19, 26 januari (vol)
Woensdagen 1,8,15,21 mei (vol)

Najaar

Maandag 16 september
Maandag 30 september
Maandag 7 oktober
Maandag 14 oktober 

Locatie is Het Atelierhuis te Biezenmortel, een mooi en ruim atelier, landelijk gelegen.Investering:Training         € 1555-Arrangement €  225,-Totaal            € 1780,-  Totaalbedrag is all-in dus inclusief bedrijfskleuroscoop, alle materialen, koffie/thee/lekkers, fruit, lunch/persoonlijke- en bedrijfscoaching. Je investering komt vanuit je natuurlijke ondernemerschap makkelijk bij je terug!Ondernemen vanuit jouw essentie past ook helemaal bij de nieuwe aarde. Het is heel natuurlijk dat jij jouw missie dolgraag de wereld in wil brengen. Hoe mooi is het dat je in je praktijk of bedrijf puur jezelf kan zijn en daarmee grote impact kan maken. Bezielde ondernemers ken ik als mensen die een diep verlangen hebben om de wereld mooier en fijner te maken. Ze dragen bij aan het grotere geheel. Geheel passend bij de Nieuwe Aarde die nu en de komende jaren gevormd gaat worden. Door ons allemaal samen. Voel je een innerlijke JA? Dan ben je van harte welkom bij deze fijne en krachtige training. Er is plaats voor maximaal 3 deelneemsters per training zodat jouw unieke vorm alle ruimte krijgt om zich te laten ontvouwen met alle persoonlijke coaching erbij die jij nodig hebt.

Maximaal 3 deelnemers

Zakelijk tarief : € 2.200,- all in (Overleg met je werkgever om het te betrekken bij je beëindigingsovereenkomst)!

Aanmelden kan via info@kleurinzicht.nl of 0630414147