Bij de Verbindende Factor

Een paar keer per jaar geef ik als gastdocente de True Colors Experience als dagworkshop bij de Verbindende Factor te Nuenen, een fijn centrum voor creatie en groei..... helemaal resonerend met Kleurinzicht dus! Er staat er binnenkort nog 1 in de planning: op donderdag 31 oktober 2019. Daarna weer in mei 2020.

Een hele dag aan de slag met je innerlijke kleuren. Hoe gaaf is dat! In deze workshop maak je kennis met je kleuroscoop, een oeroude wijsheid die haar oorsprong heeft in de kabbala. Jij bent een uniek mens met een unieke rol hier. Iedereen heeft dus ook een uniek kleurenpalet, de kleuren waarmee jij geboren bent. Wakker worden voor je innerlijke kleuren - ofwel je geboortekleuren - is een fijne stap in je bewustzijnsontwikkeling… ze resoneren namelijk je hele leven in je.

We maken er deze dag echt een True Colors Experience van: puur ervaren, ontdekken en je verbinden met je ware kleuren. Daardoor leer je ze te omarmen en dat helpt je echt om jeZelf ten volle te omarmen. De heelheid in jou weer te voelen. Uit de verbinding die je met jezelf hebt, ontstaat alles wat jij in je leven creëert.

De kleuroscoop geeft ook veel inzichten en natuurlijk gaan we ook even in op de betekenis van je kleuren. Wat betekent het als Rood je zielskleur is en Helderblauw je levenskleur? Nog interessanter wordt het als je ‘niks met Geel hebt, terwijl het bijvoorbeeld je karmakleur is. Geen verbinding met je kleur voelen, maakt dan een non-acceptatie in jezelf zichtbaar en dat heelt weer in de verbinding met deze kleur. Datgene wat zichtbaar mag worden, ontvouwt zich iedere keer opnieuw tijdens deze kleuroscoop dagen. Een wondermooi proces vind ik dat.

Ben je toe aan jouw innerlijke kleurenreis? Laat je verrassen door de kracht van deze oeroude wijsheid in een eigentijdse jas!
Je bent van harte welkom om jezelf een True Colors Experience te gunnen.

De Verbindende Factor te Nuenen

Donderdag 31 oktober 2019 van 10.00 tot 17.00 u

Investering in jezelf: € 108,- inclusief koffie/thee, wat lekkers, alle materialen, coaching en je eigen kleuroscoopschilderij

Lunch: Potluck tafel: iedereen brengt iets mee voor het groepje met maximaal 6 deelnemers.