Ontdek je Zielsmissie

Tijdens deze True Colors Verdiepingstraining land jij dieper in je True Colors en maak je een innerlijke reis door je kleuroscoop om inzicht te krijgen in je (ware) zelf, je talenten en wakker te worden voor je zielsmissie.

*Jij bent een uniek mens met een unieke rol hier*

De 3 pijlers van deze Verdiepingstraining zijn:

 • Inzicht in jezelf en oké zijn met jezelf
 • Wakker worden voor je uniekheid
 • Bewust worden van je creatiekracht

Deze pijlers zijn essentieel om je zielsmissie te ontdekken en een succesvol leven te leiden. Succesvol staat vanuit mijn visie dan voor een leven vanuit vrijheid waarin je doet wat werkelijk vreugdevol en vervullend voelt. En wat daarmee tevens een gift voor de wereld is.

Juist in deze spannende tijd waarin we samen wereldwijd door een enorme transformatie gaan is het echt hét moment (!) om je zielsmissie te ontdekken. Dat is waar je Goud zit en ben je klaar voor “de nieuwe aarde” die nu en de komende jaren gevormd gaat worden. De tijd om te ontwaken voor je ware zelf is NU.

De tijd is rijp om op te staan voor je zielsmissie.

Je gaat tijdens deze 5 daagse trainingsmiddagen op een verdiepende wijze – al schilderend -  aan de slag met je kleuroscoop. Zodat jij van binnenuit wakker kan worden voor jouw uniekheid, je talenten en je lichtkracht. Dat is niet ‘ingewikkeld’, sterker nog, het is je natuurlijke zelf.

Kleur resoneert direct met ons gevoel. Je gevoelsfrequentie is een essentiële sleutel in je eigen creatiekracht!

Voel je de magie hierin?

Leer hoe dit voor je kan werken tijdens deze verfrissende True Colors Verdiepingstraining. Wakker worden voor je eigen creatiekracht heeft een enorm fijne impact op je leven. Het omarmen van je innerlijke kleuren maakt je zelfbewust en krachtig.

Trainingsdag 1: je zielskleur : je essentie en je zielsverlangens staan centraal samen met je geschenkkleur als bedding voor je zielsmissie

Trainingsdag 2: je levenskleur : je talenten staan centraal samen met je persoonlijkheidskleur als manifestatiekracht

Trainingsdag 3:  je karmakleur(en)…. Van weerstand naar overgave, schaduw en licht zijn allebei welkom, je glasheldere spiegels

Trainingsdag 4, het samenspel van al je kleuren… opnieuw inzoomen op je verlangens…. Wat ontvouwt zich, wat ontmoet je hierin en hoe verhoog je structureel je frequentie

Trainingsdag 5, jouw unieke plek in de wereld, expressie geven aan je eigenheid en commitment aan je zielsmissie en de vervulling die hierin lonkt 

Als zeer ervaren kleurcoach begeleid ik je met veel persoonlijke aandacht tijdens deze innerlijke kleurenreis op een luchtige en speelse wijze – het verdiepende ontvouwt zich vanzelf. Net zoals jouw zielsmissie.

Laat je verwonderen door de kracht van je True Colors.

Je bent niet 'toevallig' geboren met dit innerlijke kleurenpalet. Je kleuroscoop draagt jouw unieke lichtcode in zich. Je zielsmissie zit dus ook in je kleuroscoop besloten en tijdens deze training krijg je inzicht HOE je persoonlijkheid daar dienstbaar aan kan zijn. Een belangrijke sleutel naar moeiteloosheid! Tijdens deze True Colors Verdiepingstraining maak je een unieke innerlijke reis door jouw unieke kleurenpalet. Bij het ontwikkelen ervan zei alles in mij “JA” en voelde ik de diepe kracht ervan. Alles in mij voelt ook dat ik hierin bewust kies voor echte kwaliteit :

 • deze training wordt gegeven in een kleine persoonlijke setting in een fijn en licht atelier.
 • Exclusiviteit gegarandeerd vanwege kleine groepjes van maximaal 3 deelneemsters.
 • Daardoor is het echt een 2-in-1 geworden: een kwaliteitstraining met échte persoonlijke coaching
 • Slechts gedurende 2 periodes per jaar te boeken: in voor- en najaar, en vol=vol want 3 deelnemers is werkelijk het maximale.
 • Een eigen vriendinnen-, familie-, of collega groepje samenstellen kan uiteraard ook! Dan plannen we de data in onderling overleg en weekenden zijn ook mogelijk en maak ik een-aanbieding-op-maat!

Voor Wie :

 • voor iedereen die voelt dat het tijd is om je zielsmissie te ontdekken
 • voor iedereen die voelt dat het juist in deze nieuwe aarde essentieel is je zielsmissie te ontdekken
 • voor degene die voelt dat het mogelijk is je droomleven te creëren

Resultaat :

 • Helder zelfinzicht
 • Inzicht in je talenten en je zielsverlangens
 • Zicht op je zielsmissie

Locatie :

Het Atelierhuis in Biezenmortel, een mooi en ruim atelier, landelijk gelegen 

Agenda 2024

Woensdagmiddagen: 3,10,17,24 en 31 januari (vol)
Vrijdagmiddagen: 8,15,22,29 november en 6 december

Investering : 997,-

Totaalbedrag is all in dus inclusief koffie/thee/lekkers, alle schildersmaterialen, persoonlijke coaching en alle trainingsmodules.

Tip: Je werkgever is vaak bereid om deze 2-in-1 training inclusief coaching te betalen. Ga hierover in gesprek met je werkgever.
Zzp en ondernemers kunnen het (deels) als aftrekbare kosten meenemen.

Zakelijk tarief bedrijven = € 1.197,- all in

Ook voor bedrijven lever ik maatwerk en bied ik deze krachtige training aan indien gewenst op locatie voor medewerkers. Vraag gerust offerte aan.Twijfel je nog? Je kan altijd een gratis facetime gesprek aanvragen waarin we samen kijken of deze training datgene is wat je nodig hebt en of het bij je past. Mail dan info@kleurinzicht.nl of neem contact op : 0630414147. Je bent van harte welkom.