Rietje van Vlasselaer

Ik ben Rietje van Vlasselaer en je bewustzijnstrainer – levenscoach bij Kleur InZicht.

* Ieder mens is uniek en heeft een unieke rol hier *. Dat voel, zie en ervaar ik in elke verbinding.

Het is mijn missie om mensen bewust te maken van hun uniekheid.

We vinden onszelf vaak maar 'gewoon' en zijn ons niet zo bewust van onze talenten. Datgene wat je van nature goed af gaat. Vaak zijn we ons ook niet bewust van onze lichtkracht en onze zielsverlangens. En dat is zonde! Hoe kan je dan ooit je volste potentieel leven?

Ons unieke zelf zit al besloten in ons 'design' zoals we geboren worden. Net zoals dat in de bloembol al besloten ligt, welke prachtige bloem daaruit zal bloeien. Door mijn jarenlange ervaring met de kleuroscoop heb ik ontdekt dat hierin onze unieke lichtcode besloten ligt. Vanuit de verbinding met je innerlijke kleuren - je True Colors - is het ontvouwen van je zielsmissie een mooie innerlijke reis.... eigenlijk een hele natuurlijke reis.

Het ontdekken van je zielsmissie is voor mij de basis van een gelukkig, vervullend leven. Het is de vruchtbare aarde voor je vreugde, liefde en passie voor je vak, product of dienst, wat je ook doet. Alles heeft daarin waarde. 

We leven momenteel in een hele bijzondere tijd. Oude structuren brokkelen af. Niets is meer hetzelfde en het raakt ons allemaal. Er is een enorme universele bewustzijnsshift. In essentie gaat deze shift over het leren doorzien van de rol van ons ego en te durven leven vanuit ons hart. Daarvoor dien je wel wakker te worden voor je hartsverlangens.

Daarom is het dan ook een geweldige tijd om je hartsverlangens te gaan leven! Er is niet eerder zo'n uitnodigende energie geweest om op te staan voor je zielsmissie. Wakker te worden voor je ware zelf. Je uniekheid. Zo creeren we samen een fijnere wereld. De nieuwe wereld die we nu en de komende jaren vorm gaan geven. 

Hoe verheugend is het als je daarin kan gaan doen waarvoor jij in de wieg bent gelegd! De vorm kan daarin natuurlijk veranderen en meebewegen, mee ontwikkelen met jouw groei en interesse. Maar de essentie, de missie van je ziel, daarin mag je trouw zijn aan jezelf. Dat is een geschenk voor jou, allen die je lief hebt en de wereld! Dan deel jij jouw gave met de wereld en we hebben je nodig.

Je gave
Je lichtcode
ontdek je in je kleuroscooop...
ontmoet hierin je True Colors.

Ik heb zelf ook ‘de Shift’ van Hoofd naar Hart gemaakt. Jarenlang was ik bezig met persoonlijke ontwikkeling. Ik voelde steeds het verlangen om te groeien. Het ging alleen soms best moeizaam en ik heb lang niet begrepen waarom er maar geen doorbraak kwam in de zin dat ik werkelijke FLOW zou kunnen ervaren in mijn leven. Tot ik besefte dat ik op het level van mijn mind – het hoofd – nooit die Flow zou kunnen ervaren. Ons denken kan niet altijd overzien welke richting onze ziel op wil. Ik ontdekte dat aanpassingen doen in de buitenwereld geen zin had als ik niet eerst mijn binnenwereld veranderde. Daarna heb ik een heleboel (onbewuste) overtuigingen en conditioneringen los kunnen laten.

Deze innerlijke reis heeft als resultaat dat ik nu mijn droom mag leven. Dat is echt zó gaaf! 

Ik voel me elke dag opnieuw dankbaar dat ik mezelf de ruimte gegund heb om te worden wie ik werkelijk ben.

Op een bepaald moment was het gewoon tijd. Tijd om mijn verantwoordelijkheid te nemen en mijn volle potentieel te gaan leven. Dat vraagt moed. Zelfonderzoek vraagt moed maar schept ook een enorme innerlijke kracht en een intens fijn leven.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar hun ware zelf. Onze samenleving is ook toe aan duurzame en universele oplossingen en die begint volgens mij altijd dichtbij, namelijk in jezelf. “Be the change you wish to see in the world” is een prachtige quote van Gandhi die ik onderschrijf.

Op het moment dat jij je lichtkracht ontdekt, word je vanzelf de beste versie van jezelf en volgens mij is dat wat de wereld nodig heeft. Dat we allemaal onze beste versie leven.

Groei vereist geen moeite, het is een natuurlijke, ontspannen gebeurtenis. Het enige wat je hoeft te doen, is er de ruimte voor te scheppen.

Ik ontmoet je graag bij Kleur InZicht, de plek om je innerlijke kleuren - jouw unieke lichtcode - te ontdekken. Van hart tot hart