Kleuroscoop Mandala

Een heerlijke reis in co-creatie met Het Atelierhuis.

Bij de kleuroscoop mandala creëer je van binnenuit jouw magische cirkel in de bedding van je geboortekleuren.Dat schenkt een prachtige innerlijke reis die je op zielsniveau kan gaan ervaren, want dat is de laag waarop je geboortekleuren – je kleuroscoop – resoneren.
Daardoor wordt de binnenkant van de cirkel jouw heilige ruimte waar je thuis kan komen in jezelf. 
De stip in het midden van de mandala symboliseert jouw zielskleur, jouw essentie. Het is de plek waarin jij jezelf ten diepste kan herinneren en die verbonden is met je talenten, je persoonlijkheid, je kracht en je valkuilen. Een boeiende reis om deze in de – van nature al krachtige – vorm van een mandala te gaan maken vanuit jouw innerlijke kleuren! 

Ook tijdens deze Mandala reis schep je naar eigen inzicht vanuit je creatieve bron je innerlijke wereld in de cirkel en kan je jezelf laten verrassen en verwonderen door de kracht van je innerlijke kleuren vanuit je kleuroscoop.
Voel je de magie hierin?

De reis

Dit aanbod is een co-creatie met het Atelierhuis. Karin van den Elzen begeleid je gedurende 4 middagen met het creatieproces tijdens deze mooie reis met haar expertise op het gebied van het schilderen, texturen, inkt, verfsoorten, krijt, pastels, kleuren mengen. Jij kiest de materialen die je wil gebruiken en er is ruimte om daar heerlijk mee te experimenteren.

Je begint je reis vanuit het middelpunt, je richting, de oerkracht, de bron van alle scheppingskracht…. je zielskleur.

Het is een ontspannen reis die je veel diepgang laat ervaren en waardoor jij de vreugde gaat ontdekken die het schenkt om je te verbinden met je geboortekleuren. Ervaar die verbinding met jezelf. Het wordt een magische reis.

De 4e middag krijg jij je kleuroscoop mee naar huis en ben ik als kleuroscoop expert de hele middag aanwezig om je kleuroscoop te duiden en ontvang je coaching in het proces wat je hebt ervaren tijdens je innerlijke reis door je kleuroscoopmandala.

Aan het einde van de reis ga je met een prachtige kleuroscoop mandala én een koffer vol inzichten huiswaarts.

Mocht je nu al eerder je kleuroscoop ontdekt hebben bij kleurinzicht, kan je uiteraard ook meedoen met deze magische reis. Dan brengen we daarvoor korting in mindering en ontvang je natuurlijk de 4e middag ook de coaching in het proces wat je hebt ervaren tijdens je innerlijke reis door je kleuroscoopmandala.

Verlang je naar inzichten in jezelf, houd je van diepgang en er expressie aan te geven? Dan ben je hier op de juiste plek en heten we je
van harte welkom!

Wanneer:

4 maandagmiddagen : 12,19,26 juni en 4 juli

Locatie:

Het Atelierhuis te Biezenmortel, Gijzelsestraat 2.

Je investering:

Mandalareis inclusief Kleuroscoop = € 349,-

Je investering is incl koffie/thee/lekkers, alle materialen, je doek, ontwerpbegeleiding, je kleuroscoop en eindcoaching.

Mocht je jouw kleuroscoop al eerder hebben laten maken door kleurinzicht, ontvang je korting en is je investering € 275,-

Aanmelden:

info@atelierhuis.nl of bel/whatsapp : 06-51841820 (Karin) 

www.het-atelierhuis.nl