Soul Reading

Wat  is een Soul Reading?

Een Soul Reading geeft een heldere kijk in je ziel. Het maakt op een zachte manier zichtbaar wat er in jou gezien wil worden. Je kan erop vertrouwen dat het een glashelder inzicht geeft in je volgende stap en in wat NU nodig is.

De Inzichten kunnen gaan over datgene wat jij over het hoofd ziet of waarin – en op welke laag -  jij je blokkeert om je volle potentieel te kunnen leven. Het kan gaan over je grootste talent, je gave maar ook over de essentie waarom je steeds opnieuw dezelfde situaties in je leven aantrekt.

Ze zijn altijd to-the-point en dat is een wonderbaarlijke en dankbare manier om mee te werken.

Wat kun je verwachten tijdens de Reading?

Tijdens een uitgebreide Reading stem ik me af op jou en je bron-energie. Daarbij verbind ik me met het wetende veld, de intelligentie die achter de gehele schepping schuil gaat. Vanuit die energie deel ik wat voorbij komt. Je kan erop vertrouwen dat datgene wat er nu toe doet voor jou, gezegd gaat worden.

Alle informatie die ik met je deel tijdens de sessie, komt vanuit je bron.

Een Soul Reading is altijd overdag en gaat altijd via Messenger zodat je later alles nog eens op je gemak kan teruglezen. Het eerste gedeelte van de Reading deel ik eerst wat er voorbij komt en daarna is er alle ruimte om je vragen te stellen en verder in te zoomen op je thema. Mensen ervaren deze wijze van mijn readingen als zeer prettig omdat het je meteen in een ruststand brengt omdat je niet meteen ‘hoeft te reageren’. Daardoor kun je alles vanuit een ontspannen modus ontvangen.

Praktisch:

Een online Soul Reading duurt 1 uur.

Je investering hiervoor is € 79,-

Heb je interesse, meld je dan aan via info@kleurinzicht.nl  of stuur me een bericht via Facebook
Dan plannen we in overleg een afspraak in.