Oceandrum bouwen

 
In jouw eigen unieke klank & kleuroscoopkleuren

Op vrijdag 14 april geef ik vanuit kleurinzicht deze ééndaagse workshop. Ik heb Marij Heuvelmans gevraagd om de deelnemers in de ochtend te begeleiden bij het maken van de oceandrum en in de namiddag gaan we in de verf onder mijn begeleiding.

Ik heb enkele weken geleden mijn eigen Oceandrum gemaakt: een instrument met het geluid van water, gemaakt met de elementen van de natuur. De oceandrum neemt je mee op reis met zijn betoverende klank. De zee, de golven die rollen over het zand, zelfs de wind lijkt voelbaar. We bestaan zelf natuurlijk voor ruim 70% uit water en dat resoneert van binnenuit; het geluid - wat je zelf samenstelt - zorgt ervoor dat je cellen zich openen en activeren. Dat klinkt toch als muziek in je oren!

We starten om 09.30 uur met thee en zullen ons samen en in alle rust afstemmen en verbinden met het element Water. Via een leuk ritueel eren we moeder natuur met al haar schoonheid. Zo kunnen we vanuit de pure intentie onze drum gaan samenstellen. Je bepaalt zelf de intensiteit van het geluid van jouw oceandrum. Afgestemd op je eigen beleving en behoefte, stel je dit samen met de zaden die de natuur ons schenkt.

De manden die we gebruiken voor het maken van je Oceandrum, worden met de hand gemaakt door een familie in Indonesië. Wij kopen ze rechtstreeks bij deze familie. Zij voorzien hierdoor hun gezinnen van levensbehoefte. Wij zijn dankbaar dat wij op deze manier onderdeel mogen zijn van hun bestaan.

Zodra het bouwwerk klaar is, gaan we in de namiddag de drum op een speciale manier beschilderen. Puur intuïtief en hoe krachtig is het als je dat vanuit jouw unieke kleurenpalet gaan doen. Hiervoor werken we ook me de ademhaling en natuurlijk met het element water en een vleugje wind... Je volgt hierbij je eigen intuïtie zodat er iets prachtigs ontstaat wat exact bij jou past! 

Aan het eind van de dag sluiten we af met iets bijzonders, waarbij het element water wederom een rol speelt... de beweging van de golven van ieders gemaakte oceandrum met allen een eigen uniek geluid én uniek kleurenpalet. Klank en Kleur komen samen.... 1 + 1 wordt 3... je hebt een uniek eigen werk in handen.

Investering: dit alles mag jij beleven voor € 199,- inclusief alle materialen voor je oceandrum, koffie / thee / water / lekkers 
Lunch breng je zelf mee.
 

Wat krijg je hiervoor ?
Een bijzondere dag waarin het water en de elementen van de natuur centraal staan.
En natuurlijk een hele persoonlijke oceandrum !

Wat mag jij al doen?
Wil je meer informatie of voel je een dikke Ja !
Laat dan snel van je horen - er is plek voor maximaal 6 deelnemers

Locatie: Atelierhuis te Biezenmortel, Gijzelsestraat 2.

Aanmelden: info@kleurinzicht.nl  

Je bent van harte welkom!