Een Reis door Licht & Donker

Het zijn de laatste dagen van 2022, de dagen buiten de tijd.

Wat wil er in het donker van de laatste dagen nog gezien worden in jou? Wat wil er expressie krijgen, zodat het vrij kan stromen? Wat mag je nog achterlaten in 2022, of juist nog openen? Een magische dag om jouw unieke Pad te bekrachtigen en jezelf klaar te maken voor 2023.

Wij, Rietje & Wendy, hebben onze kwaliteiten en magie samen gebracht voor deze reis door Licht & Donker. In de bedding van een krachtige cirkel, ondersteund door jouw gidsen & voorouders, krachtdieren & draken, maak je een reis door jouw Licht & Donker. Jouw persoonlijke zielskleuren zijn deze dag het voertuig om dieper in jezelf te duiken, je eigen weg in de verf te brengen en te ontdekken wat daar voor jou zichtbaar en voelbaar wil worden.

Je zult merken dat werken met je Ziels- en Karmakleur diep binnenkomt en je direct naar de kern brengt.

Het leven is een spel tussen Licht & Donker. Jezelf volledig nemend, alles inclusief. Precies waarvoor velen hier gekomen zijn; jezelf volledig liefhebben. De Hemel op Aarde leven, hier, in dit lichaam.

Alles heeft een functie. Via het donker gronden we, belichamen we ons licht diep in de aarde, diep in ons lichaam, vinden we onze levenskracht. En ons licht schijnt steeds verder bewustzijn op alles, zodat we alles weer kunnen herkennen als liefde en we onszelf weer diepgaand herinneren.  Op deze aarde, waar het donker, het licht, de seizoenen, de maanstanden, de polariteit, alle kleuren een plek hebben. Ga mee op reis deze dag in de diepte van je eigen geboortekleuren en ontdek wat ze je NU te vertellen hebben, de diepe resonantie ervan te voelen en te ervaren. En laat ze je helpen om precies daar expressie te geven waar het in jou mag gaan stromen.

Een dag als een zielsquest door je eigen kleuren, een opschonend en bekrachtigend proces om 2023 stromend en bevrijd in te stappen.  Met je eigen magie in handen.

We nodigen je uit om jezelf te voelen, je zielskleur te her-inneren en je karmakleur(en) te ont-moeten. Licht en Donker verbonden. Vanuit die energie ga je in de verf en geef je expressie aan je true colors. Om je te laten raken, verwonderen en ontroeren.

Je maakt deze dag een reis naar binnen, naar je verlangen, jouw zielskleur & karmakleur en dat wat zich laat zien. We maken gebruik van zacht lichaamswerk & dans, meditatie, verstilde kleine opstellingen, rituelen en natuurlijk ga je zelf aan de slag met kleur & verf. 

  • Een dag om naar binnen te keren & te herinneren.
  • Een dag om vrij te geven en te bekrachtigen.
  • Een dag met diepgaande herkenning in jezelf, jezelf echt voelen en zien.

Waar & wanneer:

Datum: 27 december 2022 (=vol) (aanmelden wachtlijst is mogelijk, dan plannen we in januari 23 nog een Reis door Licht en Donker)

Tijdstip: 10.00 tot 17.00, de deur is open om 09:45 u

Waar: 't Jagershuis, Landgoed Bleijendijk in Vught

Jouw Investering: € 198,-.

Wil je een factuur op naam van je bedrijf, dan is de prijs excl. BTW.

Voor thee, koffie en (gezonde) tussendoortjes en fruit wordt gezorgd. Ook de materialen die je gebruikt zijn inclusief. 

Je lunch neem je zelf mee, wij zorgen voor een lekkere vega soep. 

Er is plek voor 6 deelnemers

Voel jij een JA? Wil jij er bij zijn?

Meld je dan aan. Stuur een mail naar  info@wendytacoma.nl of naar info@kleurinzicht.nl

Heb je vragen? Dan kun je één van ons natuurlijk ook altijd mailen of bellen.

Bij annulering na aanmelding is er geen restitutie van je investeringsbedrag tenzij er sprake is van een wachtlijst. Dan is er wel de mogelijkheid voor vervanging zodat jouw plaats weer kan worden ingenomen. Dan betaal je alleen € 25,- administratiekosten.

de Trainers:

Rietje:

Ik ben Rietje van Vlasselaer geniet van mijn rol als bewustzijnstrainer – levenscoach bij Kleur InZicht.

* Ieder mens is uniek en heeft een unieke rol hier *. Dat voel, zie en ervaar ik in elke verbinding.

Het is mijn missie om mensen bewust te maken van hun uniekheid.
Ik spreek de taal van Kleur. Je Zielskleuren openen bij mij het kanaal naar diep-voelen, diep-weten.

Daarvoor ben ik sterk verbonden en stevig geworteld in de kleuroscoop. Door het energiepatroon wat in ieders persoonlijke kleuroscoop verscholen ligt, ervaar ik een enorme diepgang en heb ik al velen mogen begeleiden in het ontdekken van hun zielsmissie. Ons unieke zelf zit natuurlijk al besloten in ons 'design' zoals we geboren worden. Net zoals het in de bloembol besloten ligt, welke prachtige bloem daaruit zal bloeien. Door mijn jarenlange ervaring met de kleuroscoop heeft zich dat steeds dieper ontwikkeld en zie ik in deze tijd hoe – in de verbinding met je innerlijke kleuren – jouw licht steeds krachtiger gaat stralen. Een geschenk voor jezelf én het collectief.

Deze dag reizen we door Donker & Licht. In je kleurenpalet is ook je karmakleur aanwezig waarin we vaak de disharmonische kant van deze kleur ervaren in ons leven. Het kunnen ‘Zijn met je Schaduw’ vormt hierin een prachtige bedding om door je karmakleur heen te reizen naar de kwaliteiten die deze kleur ademt. Zodat ze je zielskleur kan gaan bekrachtigen.

Een dag als een zielsquest door jouw unieke kleurenpalet waarbij zowel je zielskleur als je karmakleur in het licht mogen. Vanuit de schaduw naar het licht schilderen. Voel je de Magie hierin?

Wendy:

Ik ben Wendy Tacoma en ik geniet van mijn werk als systemisch coach en begeleider in het veld van waarheid & magie. Ik begeleid mensen die hun Ware Zelf willen leven in het herinneren. Deze kracht, liefde en magie bewust zijn, het werkelijk te gaan belichamen, je daarin weer veilig te weten en alles wat er tussen jou en jezelf staat vrij te geven. Dat is mijn zielswerk.

Soms betekent dat overstromen van Licht en op andere momenten betekent dit je Licht diep in je eigen duisternis brengen, zodat daar oude pijn vrij kan komen of een zielsdeel weer in verbinding kan komen. Veranderlijk, in een dans die Leven heet.

In mijn werk help ik ontrafelen en openen en breng ik initiatie en verbinding met oorspronkelijke velden van kracht en liefde.

Ik ben drakenvrouw en heb JA gezegd om me mijn eigen drakenkracht weer te herinneren en ook andere mensen weer in verbinding te brengen met de draken en hun eigen drakenkracht. En daarmee gaan vaak ook de poorten naar de dimensies open. Dat is echt genieten.  

Lange tijd zijn we als mensheid afgescheiden geweest van onze eigen authentieke wegen om de zuivere velden van liefde, bewustzijn en helderheid in onszelf te ervaren en daarmee onze levens te scheppen. In deze tijd krijgen we de mogelijkheid om ons dit weer te herinneren en ons dit weer toe te eigenen. Daarmee vinden we onze eigen kracht terug.

Ieder mens heeft een volledig uniek pad en alleen jij weet de weg. Ik geloof dat als we dat lopen, je jouw unieke Godsvonk eert en leeft, dat we hiermee een nieuwe wereld creëren.

Deze dag zijn we in dit veld van waarheid, in een bedding van onvoorwaardelijke liefde, waarin jij naar de kern kan gaan van jouw unieke lichtcodes en je een krachtige stap zet op jouw pad. Voel je de Magie al?