Thema Trainingsdagen

Deze transformerende tijd nodigt ons uit om onze levensthema's op diep niveau te transformeren om op te kunnen staan voor datgene wat we hier te doen hebben. Tijdens de Meesterschapstraining ontdekten we de waarde van het diepzielduiken in een bepaald thema. Vanuit die energie voelde ik de uitnodiging om actuele thema's ook in de vorm van dagtrainingen aan te bieden. 


Deze themadagen zijn natuurlijk los te volgen

 

2024:

  • Zondag 21 januari      : Astrologische themadag: transits 2024 (vol)
  • Maandag 22 januari    : Astrologische themadag: transits 2024 (vol)
  • Maandag 29 januari    : Kleurspiraal, van Schaduw naar Licht (vol)
  • Vrijdag 10 mei           : Kleurspiraal, van Schaduw naar Licht (vol)
  • Vrijdag 27 september : Hemels Goud (nog 1 plaats vrij)

KleurSpiraal : Van Schaduw naar Licht

Kom jij jezelf nog wel eens tegen in herhalende patronen die jou belemmeren jouw volle potentieel te leven? Velen van ons hebben al heel wat 'schaduwwerk' gedaan in het leven.... en toch ontmoeten we onze patronen nog wel eens. Juist in deze tijd. Dat kan aardig frustrerend voelen. Wat ik in deze bijzonder transformerende tijd zie en zelf ook ervaren heb, is dat het nu vaak om de oudste/diepste stukken van ons wezen gaat wat werkelijk vanuit de schaduw naar het licht wil komen. Om weer "heel" te worden. Dat zijn we natuurlijk in onze essentie al maar sommige delen verblijven nog in het donker. En om je volle potentieel te leven, jouw unieke zielsmissie te leven, voelen we het verlangen om deze delen te bevrijden. En daarvoor dienen ze naar het licht begeleid te worden.

Hoe heerlijk is het om dit vanuit kleur te kunnen doen. De Kleur Spiraal staat metaforisch voor de transformatie van de schaduwkant naar de lichtkant van je karmakleur. We starten deze trainingsdag vanuit een kleur die jij als donker ervaart en vanuit de expressie van deze schaduwkant, komen we stapsgewijs naar het licht. Oef. Wat een bevrijding schuilt hierin. Dat heb ik zelf ook zo mooi en intens mogen ervaren afgelopen tijd en dat gun ik jou ook. De transformatiekracht van je karmakleur is groot en iets wat je jezelf echt mag gunnen. Ik begeleid je liefdevol en met al mijn heldervoelende kwaliteiten door dit transformatieproces heen.

Na deze trainingsdag reis je een stuk 'lichter' verder op jouw zielenpad en ga je lichtvoetig huiswaarts. 

Ben jij toe aan lichter leven en voel je een innerlijke JA, wees dan welkom op deze transformerende trainingsdag!

HEMELS GOUD

Om je goud te leven, heb je eigenlijk niets nodig van buitenaf. Alles wat je nodig hebt, zit al in je. Het enige wat nodig is in deze tijd, is dat jij het je weer gaat her-inneren. De frequenties van jouw innerlijke kleuren - je True Colours - resoneren met jouw unieke licht. Jouw zielsmissie. Alles is aan het veranderen nu. Zelfs het licht op aarde is verander, heb jij dat ook gemerkt? Velen voelen zich bevrijd van overlevingsstrategieën en oude patronen. En ja, de energie kan nog erg wiebelig voelen, het hoort allemaal bij dit proces. En ook al voel je die bevrijding nog niet (helemaal), zodra jij de innerlijke JA voelt om jouw Goud te leven, is de tijd rijp om op te staan. 

Het magische in jou zoekt haar/zijn plek in deze nieuwe realiteit.

Om te gaan leven, spelen, je eigen unieke kleurrijke levensschilderij vorm te geven in dit prachtige avontuur dat leven heet. Jouw unieke innerlijke kleurenpalet is de basis van waaruit we onze essentie weer her-inneren...en daarmee gaan we deze dag intuïtief schilderen.

Ben jij er aan toe om écht jouw Goud te gaan leven en voel je de innerlijke JA, voel je welkom op deze fijne trainingsdag die je laat thuiskomen in jezelf. 

Locatie: 't Atelierhuis te Biezenmortel, Gijzelsestraat 2.
Duur van 10 tot 17 u.
Investering per losse trainingsdag: € 279,- inclusief koffie/thee/lekkers/fruit/lunch, alle materialen, training en doeltreffende persoonlijke coaching. 
Aanmelden: info@kleurinzicht.nl of bel 0630414147