Thema Trainingsdagen

Deze transformerende tijd nodigt ons uit om onze levensthema's op diep niveau te transformeren om op te kunnen staan voor datgene wat we hier te doen hebben. Tijdens de Meesterschapstraining ontdekten we de waarde van het diepzielduiken in een bepaald thema. Vanuit die energie voelde ik de uitnodiging om actuele thema's ook in de vorm van dagtrainingen aan te bieden. 


Deze themadagen zijn natuurlijk los te volgen

2023:

  • Zondag 15 januari       : Kleurspiraal, van Schaduw naar Licht (vol)
  • Vrijdag 20 januari       :  Astrologische Themadag (vol)
  • Maandag 30 januari     : Astrologische Themadag (vol)
  • Woensdag 15 februari : Je eigen koers varen (vol)
  • Maandag 24 april         : Kleurspiraal, van Schaduw naar Licht
  • Woensdag 17 mei        : Je eigen koers varen

 

KleurSpiraal : Van Schaduw naar Licht

Kom jij jezelf nog wel eens tegen in herhalende patronen die jou belemmeren jouw volle potentieel te leven? Velen van ons hebben al heel wat 'schaduwwerk' gedaan in het leven.... en toch ontmoeten we onze patronen nog wel eens. Juist in deze tijd. Dat kan aardig frustrerend voelen. Wat ik in deze bijzonder transformerende tijd zie en zelf ook ervaren heb, is dat het nu vaak om de oudste/diepste stukken van ons wezen gaat wat werkelijk vanuit de schaduw naar het licht wil komen. Om weer "heel" te worden. Dat zijn we natuurlijk in onze essentie al maar sommige delen verblijven nog in het donker. En om je volle potentieel te leven, jouw unieke zielsmissie te leven, voelen we het verlangen om deze delen te bevrijden. En daarvoor dienen ze naar het licht begeleid te worden.

Hoe heerlijk is het om dit vanuit kleur te kunnen doen. De Kleur Spiraal staat metaforisch voor de transformatie van de schaduwkant naar de lichtkant van je karmakleur. We starten deze trainingsdag vanuit een kleur die jij als donker ervaart en vanuit de expressie van deze schaduwkant, komen we stapsgewijs naar het licht. Oef. Wat een bevrijding schuilt hierin. Dat heb ik zelf ook zo mooi en intens mogen ervaren afgelopen tijd en dat gun ik jou ook. De transformatiekracht van je karmakleur is groot en iets wat je jezelf echt mag gunnen. Ik begeleid je liefdevol en met al mijn heldervoelende kwaliteiten door dit transformatieproces heen.

Na deze trainingsdag reis je een stuk 'lichter' verder op jouw zielenpad en ga je lichtvoetig huiswaarts. 

Ben jij toe aan lichter leven en voel je een innerlijke JA, wees dan welkom op deze transformerende trainingsdag!

Je eigen koers leren varen

Voor velen voelt het als een enorme uitdaging om in deze woelige tijden goed bij jezelf te kunnen blijven. De onrust, de druk en de chaos in de buitenwereld kan een flinke impact op ons welzijn uitoefenen. Er gebeurt buiten zoveel dat het inderdaad om een stevig ankerpunt in jezelf vraagt, om overeind te blijven en vrij soepeltjes door deze transitie heen te bewegen. Dat lukt niet zo goed als jouw innerlijke referentiepunt nog vanuit je eigen schaduwlaag reageert. Het vraagt om een stevige verankering in je ware zelf. In jouw essentie. Jouw verbinding met jeZelf. 

Hoe herken je vanuit welke laag je leeft? 
Hoe blijf je bij jezelf als het buiten stormt?
Hoe navigeer je aardig moeiteloos doorheen deze woelige tijd?
Wat vraagt het van jou om je eigen koers te varen?

Op deze vragen ontdek jij je antwoorden. De basis van waaruit we werken is je persoonlijke kleuroscoop. Vanuit je geboortekleuren ga je intuïtief schilderend aan de slag en jouw beelden geven helderheid en inzichten. Je ontmoet in je geschilderde beelden vanzelf hoe stevig je staat en hoe je vanuit 'wiebeligheid' naar 'stevigheid' kan ontwikkelen. Dat gebeurt vanzelf gedurende deze dag. Als jij bereid bent om het aan te gaan, zal je verrast zijn door de natuurlijke ontwikkeling en groei die er op 1 dag kan ontstaan door de verbinding met je innerlijke kleuren. Laat je verrassen en ontdek de enorme kracht die er in jou leeft. 

Het is een heel fijn geschenk aan jezelf om je innerlijke navigatie af te leren stemmen op jouw eigen zielenpad!
Dan is het varen van "je eigen koers" een absolute natuurlijkheid. 

Voel je een innerlijke JA, ben je van harte welkom op deze thema trainingsdag.

 

Locatie: 't Atelierhuis te Biezenmortel, Gijzelsestraat 2.
Duur van 10 tot 17 u.
Investering per losse trainingsdag: € 279,- inclusief koffie/thee/lekkers/fruit/lunch, alle materialen, training en doeltreffende persoonlijke coaching. 
Aanmelden: info@kleurinzicht.nl of bel 0630414147