Thema Trainingsdagen

Deze transformerende tijd nodigt ons uit om onze levensthema's op diep niveau te transformeren. Tijdens de Meesterschapstraining ontdekten we de waarde van het diepzielduiken in een bepaald thema. Vanuit die energie voelde ik de uitnodiging om deze thema's ook in de vorm van dagtrainingen aan te bieden. 

Dit najaar staan er 4 themadagen ingepland:

  • Woensdag 13 oktober    : Overgave (=vol)
  • Woensdag 24 november : Acceptatie   (nog 2 plaatsen vrij)
  • Woensdag 1 december   : Eigenliefde  (nog 2 plaatsen vrij)
  • Maandag 13 december   : Aquariusdag (= vol)

Deze themadagen zijn natuurlijk los te volgen.

Overgave

Deze trainingsdag staat het thema Overgave centraal. Wat betekent overgave eigenlijk? Hoe kun je vanuit overgave leven? Wat is daarvoor nodig en wat ontmoet je hierin? In deze onrustige tijd waarin de polariteit zo uitvergroot wordt in onze wereld, is het een hele kunst om uit deze polarisatie te blijven. Om in het oog van de storm in je eigen vrede en liefde te verblijven en je over te geven aan het leven. Aan het grotere geheel. Wie of wat zit er aan het stuur en ben je bereid datgene te ontmoeten wat zich aandient? Om vanuit een compassievol hart te kijken en te leren vertrouwen. En om moeiteloosheid te kunnen ervaren. Overgave is een prachtig thema - resonerend met deze chaotische tijd - en hier gaan we mee aan de slag van 10 tot 17 u. Maximaal 3 deelnemers.

Acceptatie

Deze trainingsdag zoomen we dieper in op het thema Acceptatie. Het klinkt soms eenvoudig om dingen te accepteren maar in het dagelijks leven blijkt de praktijk wat weerbarstiger. Hoe creëer je nu écht een innerlijke baseline om vanuit acceptatie te leven. Het is een belangrijke sleutel om verlangens manifest te maken en je dromen te realiseren. Het is de basis om moeiteloosheid te kunnen ervaren. Op deze dag ga je vanuit je kleuroscoop aan de slag met dit thema. We koppelen dit aan concrete en actuele situaties in je leven waardoor er tevens transformatie op dit thema kan ontstaan. Daarbij krijg je inzicht op de invloed van acceptatie in relatie tot jouw frequentie en jouw directe invloed daarop. Dat maakt deze dag tot een echt mooie geschenkdag voor jezelf. We gaan deze vrijdag van 10 tot 17 u aan de slag met je spiegels die als parels op je levenspad verschijnen. Maximaal 3 deelnemers.

Aquariustijdperk

Hoe wil jij het Aquariustijdperk verder ingaan? Welke verlangens mogen groter, sterker in de vorm komen? Welke ontwikkeling wil je in het licht zetten? Hoe schijnt jouw licht momenteel en welke focus wil je daarin aanbrengen? Op deze trainingsdag staan deze vragen centraal. Vanuit je kleuroscoop ga je met je innerlijke kleuren aan de slag, daarin kan je ook je huidige jaarkleur meenemen. Zodra de verbinding staat, je intentie helder is, ga je dat beeldend vorm geven zodat je op het eind van deze inspirerende dag huiswaarts gaat met je eigen unieke Aquariusbox die helemaal jouw spirit ademt. Een box waarin je zelf de tools legt die er voor jou toe doen in het leven. Zodat je met een gerust hart en een stevige intentie deze vernieuwende tijd tegemoet kan treden. Deze box reist met je mee op je verdere levenspad en is qua vormgeving zo gemaakt, dat het met je mee kan ontwikkelen. In die zin is het dus een blijvertje. Hoe gaaf is dat! 

Heb je zin om mee te doen met deze mooi spirit dag, ben je van harte welkom. We gaan deze maandag van 10 tot 17 u aan de slag met jouw verlangens, jouw ontwikkeling en jouw intentie en dat vertaalt zich in een concrete Aquariusbox die als een levende reminder met je meereist. Hoe gaaf is dat! Maximaal 3 deelnemers

Eigenliefde

Houden van jezelf kan als zijnde een hele uitdaging voelen, zeker zolang je innerlijke criticus nog een stem heeft. Wat betekent het eigenlijk in de praktijk....eigenliefde? Is dat niet egoïstisch en waarom voelt dat zo ingewikkeld? Op de zielslaag zijn wij liefde. Vanuit die verbinding is dat altijd aanwezig, maar vanuit het gevoel van afgescheidenheid ervaren we die liefde niet en zoeken we het buiten onszelf. Zolang we nog in non-acceptatie met delen van onszelf zitten, is het lastig om onszelf volledig te omarmen. Terwijl het een essentiële basis is om onze zielsmissie te kunnen leven. Om onze volle lichtkracht te kunnen ervaren. Onze volle kracht te kunnen voelen. Eigenliefde is bovendien nodig om trouw te kunnen zijn aan onszelf. We gaan deze woensdag van 10 tot 17 u vanuit je kleuroscoop aan de slag om die delen in je te onderzoeken waar jij nog in non-acceptatie vertoeft. Vanuit deze energie heeft deze dag een hele helende werking op en in jeZelf. Maximaal 3 deelnemers.

 

Locatie: 't Atelierhuis te Biezenmortel, Gijzelsestraat 2.
Duur van 10 tot 17 u.
Investering per losse trainingsdag: € 279,- inclusief koffie/thee/lekkers/fruit/lunch, alle materialen, training en doeltreffende coaching. 
Aanmelden: info@kleurinzicht.nl of bel 0630414147