Thema Trainingsdagen

Deze transformerende tijd nodigt ons uit om onze levensthema's op diep niveau te transformeren om op te kunnen staan voor datgene wat we hier te doen hebben. Tijdens de Meesterschapstraining ontdekten we de waarde van het diepzielduiken in een bepaald thema. Vanuit die energie voelde ik de uitnodiging om actuele thema's ook in de vorm van dagtrainingen aan te bieden. 

Dit voorjaar staan er 4 themadagen ingepland:

  • Dinsdag 1 februari   : Je eigen koers leren varen (nog 1 plek vrij)
  • Woe 16 februari       : Levensboom  
  • Vrijdag 18 maart      : Je eigen koers leren varen  
  • Zaterdag 30 april      : Levensboom

    Deze themadagen zijn natuurlijk los te volgen.

 

Je eigen koers leren varen

Voor velen voelt het als een enorme uitdaging om in deze woelige tijden goed bij jezelf te kunnen blijven. De onrust, de druk en de chaos in de buitenwereld kan een flinke impact op ons welzijn uitoefenen. Er gebeurt buiten zoveel dat het inderdaad om een stevig ankerpunt in jezelf vraagt, om overeind te blijven en vrij soepeltjes door deze transitie heen te bewegen. Dat lukt niet zo goed als jouw innerlijke referentiepunt nog vanuit je eigen schaduwlaag reageert. Het vraagt om een stevige verankering in je ware zelf. In jouw essentie. Jouw verbinding met jeZelf. 

Hoe herken je vanuit welke laag je leeft? 
Hoe blijf je bij jezelf als het buiten stormt?
Hoe navigeer je aardig moeiteloos doorheen deze woelige tijd?
Wat vraagt het van jou om je eigen koers te varen?

Op deze vragen ontdek jij je antwoorden. De basis van waaruit we werken is je persoonlijke kleuroscoop. Vanuit je geboortekleuren ga je intuïtief schilderend aan de slag en jouw beelden geven helderheid en inzichten. Je ontmoet in je geschilderde beelden vanzelf hoe stevig je staat en hoe je vanuit 'wiebeligheid' naar 'stevigheid' kan ontwikkelen. Dat gebeurt vanzelf gedurende deze dag. Als jij bereid bent om het aan te gaan, zal je verrast zijn door de natuurlijke ontwikkeling en groei die er op 1 dag kan ontstaan door de verbinding met je innerlijke kleuren. Laat je verrassen en ontdek de enorme kracht die er in jou leeft. 

Het is een heel fijn geschenk aan jezelf om je innerlijke navigatie af te leren stemmen op jouw eigen zielenpad!
Dan is het varen van "je eigen koers" een absolute natuurlijkheid. 

Voel je een innerlijke JA, ben je van harte welkom op deze thema trainingsdag.

Levensboom

Deze trainingsdag gaan we jouw levensboom schilderen. We onderzoeken je wortels, je stam en je kroon. Hoe stevig sta je op jouw zielenpad? Hoe sterk voel je de uitnodiging in jezelf om samen te vallen met jouw unieke plek? Dat is waar deze transitie tijd over gaat : dat we allen opstaan voor onze unieke zielsmissie. Misschien heb je al heel veel innerlijk 'werk' gedaan, maar voel je toch nog weerstand of belemmeringen in jezelf om werkelijk op te staan voor jouw missie. 

Het is tijd om schoon schip te maken. Zodat je zielsmissie in de volle stroming van de nieuwe tijd mee kan gaan stromen. Het licht dat jij bent, mag de wereld in. Mag vanuit jouw wortels zich laten voelen, ontwikkelen en ontvouwen zodat jouw gift zichtbaar wordt. 

Deze dag gaan we vanuit je verbinding met je levensboom ook inzichten krijgen in de wijze waarop jij jouw tijdlijn creëert. Met onze verhoogde frequenties gaan onze creatieprocessen ook veel sneller. Het is superfijn om daar meer bewustzijn op te ontwikkelen zodat je - stevig geworteld in je essentie - datgene gaat creëeren waar je naar verlangt. 

Het is een heerlijk geschenk aan jezelf om de verbinding met je eigen levensboom levendig te maken!
Welke kleurrijke boom wordt er vanuit jouw kern zichtbaar?
Je levensboom is een krachtige metafoor om samen te vallen met jouw plek.

Voel je een innerlijke JA.... voel je dan van harte welkom! 

Locatie: 't Atelierhuis te Biezenmortel, Gijzelsestraat 2.
Duur van 10 tot 17 u.
Investering per losse trainingsdag: € 279,- inclusief koffie/thee/lekkers/fruit/lunch, alle materialen, training en doeltreffende coaching. 
Aanmelden: info@kleurinzicht.nl of bel 0630414147