Verdiepingscursus Vedic Art

12e Principe

Ben jij geraakt door de schoonheid en kracht van Vedic Art en wil je graag nog meer verdieping ervaren? Hoe fijn is het dan om je te kunnen verdiepen in het 12e principe. De diepgang van dat principe nodigt daar toe uit en je kan deze verdiepingscursus al volgen als je de basiscursus Vedic Art hebt gevolgd.

Waarom een verdieping ervaren in het 12e principe van Vedic Art? Omdat het Licht in ons, daartoe uitnodigt. Om je vanuit de stilte dieper te verbinden met je ware zelf en het gevoel van thuiskomen in jezelf te kunnen ervaren. Het innerlijke reizen door Vedic Art blijft een bijzondere pelgrimstocht die ons steeds opnieuw verdieping, vreugde en vrijheid schenkt. Keer op keer. Als pure voeding voor onze creatieve ziel.

Ik heb het zelf als heel fijn ervaren om dieper in dit inspirerende principe te landen en me te laten verrassen welke krachtbron daardoor in mezelf aangeraakt werd.... en hoe zichtbaar dat op mijn schilderij werd. Zo vreugdevol.

Hoe fijn is het om vanuit je innerlijke Licht het nieuwe jaar te verwelkomen... dat rimpelt dan lekker verder je jaar verder mee in.

Licht is de kern van ons wezen. Het trekt onze aandacht tot we in de juiste richting kijken....om die glimp van onze ziel op te vangen en te herinneren wie je werkelijk bent.
Dit licht is ook de bron van alle kleuren en het beroert de fijnste trillingen van je hart.

Er zijn elke ochtend teachings met bijpassende schildersvoorstellen. Je bent helemaal vrij om die wel of niet te volgen.

Een heerlijke voorbereidende start van 2025!

Je bent van harte welkom als jij ook die innerlijke Ja voelt.

Wanneer:

vrijdag 5 en zaterdag 6 januari 2024 (vol)
vrijdag 13 en zaterdag 14 december 2024

We starten om 10 uur en het atelier is open tot 17 uur.

Locatie :

Het Atelierhuis te Biezenmortel, Gijzelsestraat 2, een fijn ruim atelier gelegen in het groen.

Maximaal 4 deelneemsters (er zijn nog 2 plekken vrij)

Investering voor deze tweedaagse = € 190,-

Koffie/thee/lekkers staan de hele dag voor je klaar. 
Je brengt zelf een doek, verf, materialen en je lunch mee.

Aanmelden: via info@kleurinzicht.nl of bel/app me op 06-30414147.