Inspiratie nodig?

Op deze pagina deel ik graag regelmatig dingen die mij inspireren, in de hoop dat ze jou ook mogen inspireren! 

Dat kan in verschillende vormen.... een mooie tekst, een ontroerende foto, een prachtig lied, een ervaring, een aanraking.... elke dag opnieuw komen er dingen op mijn pad die mij inspireren. Het lijkt me fijn om dat regelmatig ook met jou te delen.

Wat is eigenlijk inspiratie ? 

Ik vind "Inspiratie" een prachtig woord met een grootse betekenis. Spiritus is het bijbehorende Latijnse woord. Het betekent'geest'. Woorden die je in een woordenboek zult terugvinden bij inspiratie zijn onder andere: bezieling, inval, ingeving, inademing en levenwekkende kracht...

Voor mij betekent het ook altijd 'voeding voor mijn ziel', zo voelt het althans. Het raakt me in mijn kern. En voelt altijd als een hele aangename aanraking. Het raakt mijn levenslust aan en doet altijd iets....soms als uitnodiging tot rust en ook vaak als uitnodiging om in beweging te komen... het laat me bewegen in de richting waar mijn ziel naartoe wil bewegen. En dat is altijd een fijn gevoel.

Neem regelmatig eens een kijkje op deze pagina's als je wat inspiratie nodig hebt. Wie weet vind je hier iets wat jou ook raakt.