Kleur Healing

Een online Kleur Healing is een prachtige wijze om spanningen los te laten en meer rust en ontspanning te ervaren. Het is weldadig voor je gehele systeem. Mensen ervaren het meestal als een heel warm bad waarin ze weer kunnen landen in een diepere innerlijke rust.


Een healing kan ook heel zinvol zijn als je 'een doorbraak' op een bepaald gebied wil. Ook fysieke ongemakken zoals moeilijkheden met inslapen, verlichting van pijn kunnen door een healing een keerpunt bereiken. Dan verdeel ik de healingsmomenten over de periode van 1 week en ontvang ik tussendoor graag je feedback op de ontwikkelingen. Er zijn al hele mooie resultaten mee geboekt.

Wat kun je verwachten tijdens een Kleur Healing?

Tijdens een uitgebreide Healing stem ik me af op jou en je bron-energie. Daarbij verbind ik me met het wetende veld, de intelligentie die achter de gehele schepping schuil gaat.

Ik zoom in op je energie en voel wat zich spontaan aandient als zijnde datgene wat healing nodig heeft. Dan pas ik de healing toe en voel ik ook welke kleuren zich aandienen.

Zorg dat je tijdens de healing niet gestoord kan worden en creëer een ruimte waar je rustig kan liggen of zitten. De healing duurt ongeveer een uur. Je kan daarna natuurlijk nog een tijdje nasudderen in de energie als je dat fijn vindt. Neem na de Healing nog even rust en plan erna niet meteen afspraken in. Daardoor kan het beter indalen en is het effect  van de healing een stuk langer voelbaar.

Na de healing zend ik je mijn bevindingen door en ontvang je ook kleuradviezen die je zelf kan toepassen.

Een Kleur Healing is echt een weldadig cadeau voor jezelf. Je kan het jezelf éénmalig gunnen om het effect te ervaren. Je kan het jezelf ook elke maand gunnen om het effect te continueren.

Healing of Reading?

Als je twijfelt wat op dit moment het beste bij je past, kan het volgende je helpen:

We leven in een hele bijzondere tijd waarin veel mensen zich onzeker en wiebelig voelen en angstig zijn voor de toekomst. Als je vooral nog angst ervaart en je nogal onzeker en onveilig voelt, is een healing een fijn cadeau voor jezelf. Vanuit een ontspannener houding is elke situatie fijner te hanteren.

Als je tijdens deze bijzondere tijd niet zozeer last hebt van angst maar juist nieuwsgierig bent naar wat deze universele shift je gaat brengen, of je voelt al langere tijd de roep van je hart maar weet niet zo goed wat en hoe….. is een Soul Reading een geweldig cadeau voor jezelf. een kijkje in je ziel en een glashelder inzicht is dan superfijn voor je volgende stap.

Praktisch:

Een Healing duurt 1 uur.

Je investering hiervoor is € 59,-.

Maandabonnement is € 31,-. Daarin ontvang je wekelijks een uitgebreide kleuren healingsessie.Na 3 maanden is het maandelijks opzegbaar.

Ook een heerlijk cadeau om te schenken natuurlijk. En om te ontvangenJ.

Heb je interesse? Meld je dan aan via info@kleurinzicht.nl of stuur me een bericht via Facebook, dan plannen we de healingen in.