Gratis kennismaken

Als je even rondgekeken hebt op mijn website, heb je waarschijnlijk ontdekt dat de Kleuroscoop - een oeroude wijsheid in een eigentijdse jas - de basis vormt in al mijn Trainingen, samen met de universele wetten. De kleuroscoop als sleutel naar je ware zelf. 

Je kan je levenskleur bij mij gratis aanvragen. Een fijne manier om even aan je kleuroscoop te snuffelen en kennis te maken met mij.

Je levenskleur is de kleur die onder andere informatie geeft over je talenten en is één van de kleuren van je kleuroscoop. De overige kleuren zijn je zielskleur, je persoonlijkheidskleur, je geschenkkleur en je karmakleur(en).

Ben je benieuwd naar je levenskleur?

Stuur me dan een bericht en we maken een (korte) video afspraak van ongeveer 15 minuten waarin ik je graag meer vertel over je levenskleur en je talenten….datgene wat jij van nature goed kan.

Die video afspraak kan je overigens ook aanvragen als je gewoon benieuwd bent naar me, even kennis wil maken en even wil proeven of mijn wijze van werken bij je past.

Oh ja, en ‘gratis’ is bij mij ook echt gratis. Geen verborgen agenda dus waarin je ingestemd bent met mailings.  Het is echt geheel vrijblijvend.