Welkom pure essentie

Een prachtige en krachtige 3 daagse training om jouw Hemelse Goud te gaan leven!
Om jouw prachtige pure essentie te verwelkomen! En te gaan belichamen.

Alles in de wereld verandert in snel tempo, dat proces zal nog wel even doorgaan. De oude structuren hebben geen bestaansrecht meer en brokkelen steeds meer af en er ontstaat ruimte voor het nieuwe. Hoe jij door deze periode heen navigeert, is aan jou. In het collectief is de energie van onzekerheid en angst nog aanwezig maar heeft alleen effect op jou als jij ook nog op die frequentie resoneert. Als jij voelt dat je niet meer aansluit op die energie, is de tijd rijp dat jij jouw Goud gaat leven. Dat is de enige richting die jou gaat laten samenvallen met jouw unieke plek.

Voel jij ook de roep van je ziel om jouw unieke goud te gaan leven? Weet dat je niet alleen bent, duizenden mede-reizigers staan nu op omdat het eigenlijk niet meer anders kan. De uitnodiging is voelbaar in onszelf. De keuze is aan ons. Waar kies jij voor?

Om je goud te leven, heb je eigenlijk niets nodig van buitenaf. Alles wat je nodig hebt, zit al in jou. Het enige wat nodig is in deze tijd, is dat jij het je weer gaat her-inneren. De frequenties van jouw innerlijke kleuren - je True Colors - resoneren met jouw unieke licht. Jouw zielsmissie. Alles is anders nu. Zelfs het licht op aarde is veranderd, heb jij dat ook gemerkt? Velen voelen zich bevrijd van overlevingsstrategieën en ja, de energie kan nog erg wiebelig voelen, het hoort allemaal bij dit proces. En ook al voel je die bevrijding nog niet (helemaal), zodra jij de innerlijk JA voelt om jouw Goud te leven, is de tijd rijp om op te staan. Het magische in jou zoekt haar/zijn plek in deze nieuwe realiteit.

Om te gaan leven, spelen, je eigen unieke kleurrijke schilderij vorm te geven in dit prachtige avontuur dat leven heet. Jouw unieke innerlijke kleurenpalet is de basis van waaruit we onze essentie weer her-inneren... en daarmee gaan we deze training intuïtief schilderen.

Wat gaan we doen tijdens deze 3 daagse training :

Trainingsdag 1 : 

Welkom pure essentie, deze dag verwelkomen we jouw prachtige pure essentie

Trainingsdag 2 : 

Zelfzorg, leren luisteren naar je innerlijke stem
Uitzuiveren (oude) strategieën

Trainingsdag 3 :

De kwaliteit van ons wezen
Belichamen van jouw essentie
Pure Love
Vormgeven

Jouw unieke innerlijke kleurenpalet is de basis van waaruit we onze essentie weer her-inneren... en daarmee gaan we intuïtief schilderen. Weet dat alles wat je in voorgaande jaren hebt gedaan aan zelfontwikkeling, haar bijdrage geleverd heeft. We zijn nu aangekomen in een totaal nieuw veld. Hier zijn we nog nooit geweest. We geven samen vorm aan de nieuwe tijd. Het drijfzand wat je nu wellicht voelt, is nodig om je kracht te kunnen voelen, te laten landen op dat stevige fundament daaronder. Dat is het proces van het belichamen van jouw pure essentie. Die stroming die van nature naar buiten wil, vorm gaan geven vanuit die puurheid, pure liefde. Wat een prachtige wereld gaan we zo samen vormgeven.

Voor wie?

  • Deze 3 daagse is geschikt voor iedereen die deze innerlijke roep voelt
  • Ook voor eerdere deelneemsters aan de True Colors Verdiepingstraining
    of de True Colors Experience
  • Bij twijfel, schenk ik je graag helderheid, neem gerust contact met me op

Maximaal 3 deelnemers

Wanneer

Zondagen : 2, 16 en 30 oktober 2022 (=vol)

Zondagen : 20, 27 november en 4 december (= vol)

Locatie is Het Atelierhuis te Biezenmortel, een mooi en ruim atelier, landelijk gelegen.

Investering:

De Training            = 828,-

Het Arrangement =   169,-

Totaal                   = 997-

Totaalbedrag is all in dus inclusief koffie/thee/lekkers/lunch, persoonlijke coaching, training en alle (schilders)materialen.

Tip: Je werkgever is vaak bereid om deze 2-in-1 training inclusief coaching te betalen. Ga hierover in gesprek met je werkgever.
Zzp en ondernemers kunnen het (deels) als aftrekbare kosten meenemen.

De tijd is rijp om ons Goud te gaan belichamen en te leven. Voel jij een innerlijke JA? 
Laat je verrassen door de kracht van jouw pure essentie.

Aanmelden via info@kleurinzicht.nl of bel 06-30414147