True Colors & VisionBoard

Wist je dat....

2020 is een bijzonder krachtig manifestatiejaar is?

 

Daarom is het fijn om je verlangens helder te hebben. Zodat ze manifest kunnen worden. Een essentiële stap hiervoor is inzicht in je zielsverlangen en te gaan staan ​​voor de stem van je hart.

Richting de zomer-zondewende, organiseer ik nog 1 zondag een prachtige inspirerende zon-dag om jouw verlangens zichtbaar te maken. Een mooi moment om aan de slag te gaan met je zielskleur en je zielsverlangens in beeld te brengen. De zielskleur is onderdeel van de kleuroscoop, een glasheldere spiegel van je ware zelf. Speels en verrassend diepgaand. Keer op keer merk ik hoe bevrijdend het is om dat wat in je leeft, zichtbaar te mogen maken.


Licht op je verlangen: op Zondag 17 mei 2020

Een datum met een fijne 2020 energie: de kleur van deze dag is Magenta. Deze kleur nodigt ons uit om ons innerlijk leiderschap op te nemen. Precies waar het over gaat dit krachtige manifestatiejaar.

Doe je mee?

Je zielskleur geeft je informatie over je essentie - je kern - en over je diepste verlangens. Deze dag leer je jezelf te verbinden met je zielskleur en ga je intuïtief schilderen met je zielskleur. Het is heerlijk om datgene wat in je leeft zichtbaar te laten worden. 

We gaan deze dag ook je zielskleur verbinden met je persoonlijke VisionBoard. Dat is een geweldige manier om je verlangens weer te geven. In sfeer, kleur en beeld maak je je binnenste zichtbaar, hoe fijn is dat. We lezen samen je VisionBoard en kijken naar de beelden en kleuren die je intuïtief hebt gekozen, waardoor het een hele persoonlijke routemap wordt naar jouw diepste verlangens. Hoe gaaf is dat. We gaan zo vaak - zowat automatisch - voorbij aan onze verlangens. Hoe zou het voelen om deze eens geheel in het licht te zetten? Niet alleen vandaag, maar als stip op de horizon waar jij je naartoe gaat bewegen. Zodat je verlangens manifest worden! 

Datgene waar je naar verlangt, verlangt ook naar jou is een fijne quote van Rumi die ik graag onderschrijf. Je verlangens zit er niet 'zomaar', ze geven je veel informatie over de diepere lagen in jezelf. Als dit resoneert met jou op dit moment, voel je welkom op deze heerlijke dag.

Ervaring:
Ik werk vanuit kleurinzicht al ruim 12 jaar met kleur in relatie tot bewustzijnsontwikkeling. Het voelt zo vervullend om opnieuw te kunnen aanschouwen wat zich opent en naar bloei binnen de innerlijke kleurenreizen. De verbinding met je ware kleuren kan je zoveel moois schenken. Deze dag staat de zielskleur centraal en ik ben een mega-fan van het maken van visionboards. Dat doe ik zelf al jaren - paar keer per jaar zelfs - en weet dus uit eigen ervaring hoe krachtig dat werkt om je dromen manifest te maken! Het ontvouwt zich in mijn leven steeds opnieuw in de vorm. Je VisionBoard is een heldere routeplanner naar het leven van je droom.

Voor Wie:

  • Iedereen die zichzelf een heerlijk leven gunt
  • Iedereen die van 2020 een magisch jaar wil maken
  • Iedereen die klaar is, is om JA te zeggen tegen haar diepste verlangens

Wanneer en Waar:

  • Zondag 17 mei 2020
  • van 10.00 u tot 16.30 u
  • Locatie: Het atelierhuis te Biezenmortel
    Maximaal 4 deelnemers

Investering:

  • Je investering voor deze hele dag is € 147,- all in (inclusief koffie / thee / wat lekkers / lunch, persoonlijke coaching & alle materialen.