True Colors & VisionBoard

Wordt 2019 jouw Magisch jaar?

Een fijne stap is inzicht in je zielsverlangen en te gaan staan ​​voor de stam van je hart.

Door Kleur InZicht organiseer ik op donderdag 17 januari 2019 bij de Verbindende Factor te Nuenen een mooie dag om jouw verlangens zichtbaar te maken. Een dag aan de slag met je zielskleur om je zielsverlangens in beeld te brengen. Speels en verrassend diepgaand. Keer op keer keer ik ben hoe bevrijdend het is om dat wat in je leeft, zichtbaar te mogen maken. Doe je mee?

Je zielskleur geeft je informatie over je essentie - je kern - en over je diepste verlangens. Deze  dag je kan je jezelf kan verbinden met je zielskleur en ga je intuïtief schilderen met je zielskleur. Het is heerlijk om te laten gaan met afbeeldingen die zichtbaar mogen worden.

We gaan je zielskleur verbinden met je persoonlijke VisionBoard. Dat is een geweldige manier om je verlangens weer te geven. In sfeer, kleur en beeld maak je je binnenste zichtbaar en geef je je eigen opmaak. We lezen samen met je visie en je visie in de beelden en kleuren die je intuïtief hebt gedaan. Hoe gaaf is dat. We gaan zo vaak - zowat automatisch - voorbij aan onze verlangens. Hoe zou het voelen om dit geheel in het licht te zetten.

Datgene waar je naar verlangt, verlangt ook naar jou is een fijne quote van Rumi die ik graag onderschrijf. Je verlangens zit er niet 'zomaar', ze heeft veel informatie over wie we diepste zijn. Als je dit resoneert met jou op dit moment, voel je welkom op deze heerlijke dag.

Ervaring:
Ik werk vanuit kleurinzicht al ruim 10 jaar met kleur in relatie tot bewustzijnsontwikkeling. Het voelt zo vervullend om opnieuw te kunnen aanschouwen wat zich opent en naar bloei binnen de innerlijke kleurenreizen. De verbinding met je ware kleuren kan je leuk moois schenken. Deze dag staat de zielskleur centraal en ik ben een megafan van het maken van visionboards. Dat doe ik zelf al jaren - paar per jaar - en weet dus uit eigen ervaring hoe krachtig dat werkt om je dromen manifest te maken! Het ontvouwt zich in mijn leven steeds opnieuw in de vorm. Je VisionBoard is een heldere routeplanner naar het leven van je droom.

Voor Wie:

  • Iedereen die van 2019 een magisch jaar wil maken
  • Iedereen vindt het een fijne boel start in 2019 gunt
  • Iedereen is tiener aan een diepingsdag voor
  • Iedereen die klaar is, is om hem te zeggen tegen haar diepste verlangens

Wanneer en Waar:

  • Donderdag 17 januari van 10.00 tot 17.00 u
  • Locatie: de Verbindende Factor te Nuenen
  • minimaal 4, maximaal 8 deelnemers

Investering:

  • Je investering voor deze hele dag is € 108, - inclusief koffie / thee / wat lekkers / soep, coaching & alle materialen.
  • (lunch is potlucktafel, iedereen brengt iets mee voor de groep)